Πλακοστρώσεις στο Μαδέ PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013
Τις εργασίες πλακόστρωσης με κυβόλιθους των δρόμων του Μαδέ, επιθεώρησε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια πανέμορφη περιοχή του δήμου μας, το γραφικό Μαδέ, έγινε ακόμα ομορφότερο έπειτα από τη συγκεκριμένη παρέμβαση. Με πόρους του δήμου και την καθοριστική συμβολή των μελών του πολιτιστικού Συλλόγου Μαδέ, στρώσαμε με κυβόλιθους περίπου ένα χιλιόμετρο από τα δρομάκια του, με σκοπό να αποκτήσουν μια πιο παραδοσιακή όψη. Και αυτό το έργο, εντάσσεται στο πλάνο που υλοποιούμε με σκοπό κάθε γωνιά του δήμου μας να αποκτήσει μια ιδιαίτερη ταυτότητα, να γίνει πιο ελκυστική και πιο όμορφη για να τη χαίρονται κάτοικοι και επισκέπτες.
Θα ήθελα να συγχαρώ τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον πρόεδρο του οικισμού Γιώργο Πεδιώτη, τον πρόεδρο της Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου Μαλεβιζίου Μανώλη Παπαδομανωλάκη, καθώς και τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας για το αποτέλεσμα και αυτής τους της προσπάθειας.
Θα ήθελα επίσης δημόσια να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαδέ Γιώργο Μανιουδάκη, καθώς και όλα τα μέλη του συλλόγου, που κάλυψαν με δικές τους δαπάνες την τοποθέτηση των κυβόλιθων. Απέδειξαν για μια ακόμα φορά το ότι το να είσαι ενεργός πολίτης, το να νοιάζεσαι για τον τόπο σου και να προσφέρεις σε αυτόν, μόνο οφέλη μπορεί να έχει για το σύνολο της κοινωνίας μας
».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA