Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εντάχτηκε στο ΕΣΠΑ η μονάδα βιολογικού καθαρισμού για Κεραμούτσι, Καμάρι και Μονή
Εντάχτηκε στο ΕΣΠΑ η μονάδα βιολογικού καθαρισμού για Κεραμούτσι, Καμάρι και Μονή PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013
Ένα ακόμα σημαντικό έργο, αυτό της κατασκευής μονάδας βιολογικού καθαρισμού και δικτύων για τους οικισμούς της Μονής, του Κεραμουτσίου και του Καμαρίου προϋπολογισμού 1.900.000 €, εντάχτηκε στο ΕΣΠΑ.
Πρόκειται για ένα έργο - όνειρο ζωής για τους κατοίκους των αναπτυσσόμενων αυτών οικισμών, που θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη, θα βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητά τους και θα αναβαθμίσει περιβαλλοντικά μια μεγάλη και με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου. Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη, σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένα ακόμα σημαντικό έργο για το δήμο μας εντάχτηκε για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ. Αυτό το γεγονός, δεν μπορεί παρά να μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού η νέα μονάδα βιολογικού καθαρισμού θα καλύψει βασικές ανάγκες τριών οικισμών που βρίσκονται δίπλα στον αστικό ιστό και προσελκύουν ολοένα και περισσότερους μόνιμους κατοίκους, ενώ τα οφέλη της είναι πολλά και προφανή. Και με αυτό το έργο, ενισχύουμε τις προσπάθειες που έχουμε ξεκινήσει ως δημοτική αρχή, με στόχο να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης σε κάθε οικισμό του δήμου μας. Με σωστό προγραμματισμό και ρεαλιστικούς στόχους, καταφέρνουμε να καλύψουμε πολλά και σημαντικά κενά σε έργα ανάπτυξης, υποδομών και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Μαλεβιζίου και κάθε νέα ένταξη, δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει χαρά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, την προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρεις κ. Μαρία Κασσωτάκη και όλα τα στελέχη της υπηρεσίας για την άψογη συνεργασία μας, καθώς και όλα τα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. για την άριστη δουλειά που πραγματοποίησαν».

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA