Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ημερίδα με θέμα την κατάρτιση και τη δια βίου μάθηση από το δήμο Μαλεβιζίου
Ημερίδα με θέμα την κατάρτιση και τη δια βίου μάθηση από το δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 18 Νομεβρίου 2013
Η αναπτυξιακή εταιρεία του δήμου Μαλεβιζίου, ΑΛΜΥΡΟΣ Α.Ε.Ο.Τ.Α. πρόκειται να διοργανώσει ημερίδα με θέμα: «Κατάρτιση, Δια βίου Μάθηση και Τοπική Ανάπτυξη» υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Ινστιτούτου Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013, στις 09:30, στην αίθουσα «Καστελάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9).
Στόχος της ημερίδας, είναι η ενημέρωση των τοπικών φορέων για τις ευκαιρίες που προκύπτουν από την κατάρτιση και τη δια βίου μάθηση, καθώς και η σύνδεσή τους με τις αναπτυξιακές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.
Η έναρξη της ημερίδας θα γίνει με εισήγηση του Ευρωβουλευτή Σπύρου Δανέλλη, με θέμα «Η Ευρωπαϊκή εμπειρία και η εθνική πραγματικότητα».
Στα πάνελ που θα ακολουθήσουν, θα συμμετάσχουν οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Κρήτης Ν. Παπαδάκης και Μ. Βλάσσης, ο καθηγητής του ΤΕΙ Κρήτης Μ. Δρακάκης, ο εκπρόσωπος του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Α. Δρούγας, ο Περιφερειακός Δ/ντης Εκπαίδευσης Κρήτης Α. Κλινάκης κι ο Δ/ντης του σχολείου 2ης Ευκαιρίας Τυλίσου Μ. Παρασύρης. Θα γίνει επίσης συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τη συμμετοχή της Δημάρχου Φαιστού Μ. Πετρακογιώργη και των αντιδημάρχων Ν. Γιαλυτάκη (Ηρακλείου), Χ. Κουτσογιάννη (Μαλεβιζίου), Ν. Σταυρουλάκη (Χερσονήσου), Γ. Καλογεράκη (Μινώα - Πεδιάδος), Μ. Πολιτάκη (Αρχανών - Αστερουσίων), Ν. Κοκκινάκη (Γόρτυνας) και Μ. Αγαπουλάκη (Βιάννου).
Την ημερίδα έχουν προσκληθεί να χαιρετίσουν ο Υφυπουργός Εργασίας Β. Κεγκέρογλου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γ. Κουράκης, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης και ο Δ/νων Σύμβουλος του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Π. Μανούρης, ενώ τις συζητήσεις θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι Χρήστος Κώνστας, Μανόλης Αλεξάκης και Λευτέρης Βαρδάκης.

 

Σχετικά Αρχεία

Αρχείο pdf (5.1MB)
Πρόσκληση Ημερίδας

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA