Θρύλος, ο Άγιος Βασίλης PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013
Ένα ιδιαίτερο δώρο δέχτηκαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του δήμου Μαλεβιζίου, στα Καλέσσα. Ο Δ/νων Σύμβουλος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κ. Γιάννης Βρέντζος, μαζί με τους εκπροσώπους της ακαδημίας του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο κ. κ. Σχοιναράκη και Γενιτσαρίδη, αλλά και παιδιά των ακαδημιών, επισκέφτηκαν το Κ.Δ.ΑΠ. Α. με Α. του δήμου δωρίζοντας 3.000 € για την στήριξη της λειτουργίας του. Μια ενέργεια, που εντάσσεται στα πλαίσια της πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει η Π.Α.Ε. με στόχο να ενισχύσει δομές που προσφέρουν σημαντική βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και ο πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Κώστας Φασουλάκης ευχαρίστησαν τα μέλη της ερυθρόλευκης Π.Α.Ε. για την ευγενική δωρεά τους, ευχήθηκαν να έχουν μια καλή και αποδοτική χρονιά και να μπορέσουν και μέλλον να υποστηρίζουν τις κοινωνικές δομές του δήμου Μαλεβιζίου, ενώ τα παιδιά του κέντρου έψαλαν τα κάλαντα στους επισκέπτες και τους κέρασαν παραδοσιακά, Χριστουγεννιάτικα εδέσματα.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι αντιδήμαρχοι Μ. Σαμόλης, Χ. Κουτσογιάννης, Γ. Αεράκης, Τ. Λιαδάκης, η δ/ντρια του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Μ. Τρούλη και στελέχη του οργανισμού, η υπεύθυνη του Κ.Δ.ΑΠ. Α. Κοκολάκη, οι υπεύθυνες λειτουργίας του Ι. Αποστολοπούλου και Μ. Στρατήγη, _εργαζόμενοι και πολλοί γονείς παιδιών με αναπηρία.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA