Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Οι Γάλλοι στηρίζουν το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου
Οι Γάλλοι στηρίζουν το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014
Για 2η χρονιά, το ζευγάρι των Γάλλων Bernard και η Magali Fischer, μόνιμοι κάτοικοι Ροδιάς τα τελευταία χρόνια, επισκέφτηκαν το δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη και του προσέφεραν φάρμακα και ιατρικό εξοπλισμό, για να ενισχύσουν τη δράση του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου Μαλεβιζίου. Εφέτος συγκέντρωσαν συνολικά 40 κιλά φάρμακα, τα οποία προήλθαν από την Ballainvilliers (πόλη στην οποία είναι αντιδήμαρχος η αδερφή της κ. Fischer), το Παρίσι και το Le Mans. Στις δράσεις συγκέντρωσης συγκέντρωση συμμετείχαν φαρμακεία, σύλλογοι (όπως η χορωδία του Le mans και ο Γαλλο-Ελληνικός Σύλλογος), φαρμακεία, αλλά και ευαισθητοποιημένοι πολίτες.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ευχαρίστησε θερμά το ζεύγος Fischer για την ευγενική του χειρονομία και σε δηλώσεις του τόνισε: «Για 2η χρονιά έχουμε αυτή τη συγκινητική δωρεά. Η πράξη αυτή των φιλελλήνων και των ομογενών του εξωτερικού, είναι μια ακόμα απόδειξη ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο, εντός και εκτός συνόρων. Θα ήθελα δημόσια να συγχαρώ όλους όσους στηρίζουν έμπρακτα τις δράσεις μας, καθώς και τα στελέχη της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου, που καταφέρνουν και ανταποκρίνονται με αποτελεσματικότητα στις αυξημένες υποχρεώσεις που έχουν προκύψει».
Παρόντες στην παράδοση ήταν ο επιστημονικός υπεύθυνος των Ιατρικών δομών, Dr Κων/νος Γωνιανάκης, ο γενικός γραμματέας του δήμου Γιώργος Μανουσάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Φασουλάκης.
Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται ότι όσοι δημότες Μαλεβιζίου επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου, αλλά και στις υπόλοιπες κοινωνικές δομές (Ιατρείο, Φυσικοθεραπευτήριο και Οδοντιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φροντιστήριο), μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου στα τηλέφωνα 2813400684 και 2813400692 (καθημερινά 8:00 έως 15:00 - υπεύθυνες οι κοινωνικοί λειτουργοί Μαρία Τερζίδου και Γεωργία Γράψα).
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA