Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τα εύσημα στον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας του δήμου Μαλεβιζίου
Τα εύσημα στον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας του δήμου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Χωρίς να διαπιστωθεί καμία απολύτως παρατυπία, ολοκληρώθηκε ο εξονυχιστικός έλεγχος στο Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.), από στελέχη του υπουργείου Εργασίας, για τη 2ετία 2011 - 2012.
Οι ελεγκτές, κατά τη διήμερη παραμονή τους στο Μαλεβίζι, έλεγξαν όλες τις δομές του Οργανισμού για να διαπιστώσουν τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων που καλύπτονται από το ΕΣΠΑ, τα δικαιολογητικά πρόσληψής τους, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο επιτελούν τα καθήκοντά τους. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνουν εντυπωσιασμένοι και όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, είναι μέχρι στιγμής το μόνο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου στο οποίο δεν διαπιστώθηκε καμία απολύτως παρατυπία.
Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης φανερά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του ελέγχου, σε δηλώσεις του τόνισε: "Εμείς γνωρίζαμε καλά το υψηλό συναίσθημα ευθύνης με το οποίο εργάζονται τα στελέχη του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Είναι άλλωστε κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό απ' όλους όσους παρακολουθούν τη δουλειά που γίνεται στις κοινωνικές δομές του δήμου μας, στους παιδικούς σταθμούς της Αμμουδάρας, του Πολύδροσου, της Τυλίσου και του Κρουσώνα, στα Κ.Α.Π.Η. Γαζίου, Καλλεσίων, Κρουσώνα, Γωνιών και Τυλίσου, στο Κ.Η.Φ.Η. Γαζίου, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία στα Καλλέσα, στο απογευματινό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στο Γάζι, αλλά και στα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» Γαζίου, Κρουσώνα και Τυλίσου".
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA