Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ανάδοχοι για έργα στην Αμμουδάρα και στον Κρουσώνα
Ανάδοχοι για έργα στην Αμμουδάρα και στον Κρουσώνα PDF Εκτύπωση
Γάζι, 02 Μαϊού 2014
Με την επιλογή προσωρινών αναδόχων ολοκληρώθηκαν δυο διαγωνισμοί στη δήμο Μαλεβιζίου, για έργα συνολικού προϋπολογισμού 330.000 ευρώ.
Ο πρώτος διαγωνισμός αφορά την τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων και στην Λ. Α. Παπανδρέου στην Αμμουδάρα και ειδικότερα στο τμήμα από το ξεν. Creta Beach έως τον κόμβο Ξηροποτάμου. Τα παλιά φωτιστικά σώματα, τα οποία είναι κατάλληλα για φωτισμό πεζοδρομίων και όχι δρόμου, θα τοποθετηθούν σε άλλα σημεία του δήμου Μαλεβιζίου. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 150.000 ευρώ, η διάρκεια ολοκλήρωσής του είναι 3 μήνες και η χρηματοδότηση γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και από ίδιους πόρους του δήμου Μαλεβιζίου.
Ο δεύτερος διαγωνισμός αφορά στην κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5 Χ 5 στον Αθλητικό Κέντρο Κρουσώνα και είναι έργο που προβλέπεται από το Master Plan αξιοποίησης του Κέντρου, που έχει εκπονήσει η δημοτική αρχή. Στις εργασίες περιλαμβάνεται η κατασκευή γηπέδου 860 τετρ. μέτρων με συνθετικό χλοοτάπητα, η περίφραξη και ο ηλεκτροφωτισμός του. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 180.000 ευρώ, η διάρκεια κατασκευής του είναι 8 μήνες και χρηματοδοτείτε από Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με την ολοκλήρωση και αυτού του διαγωνισμού στην Αμμουδάρα, η κεντρική λεωφόρος αποκτά σύγχρονο και κατάλληλο φωτισμό, με τα οφέλη του έργου να γίνονται εύκολα αντιληπτά από τον καθένα. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βελτιώσουμε τις συνθήκες στην άκρως τουριστική αυτή περιοχή του δήμου μας, κάναμε αρκετές διανοίξεις, πλακοστρώσεις, βελτιώσαμε την πρόσβαση στην παραλία, δημιουργήσαμε ελεύθερους χώρους στάθμευσης, νέες παιδικές χαρές, ενώ ολοκληρώνεται και το σημαντικό έργο του ποδηλατόδρομου και του πεζόδρομου που θα ενώσουν την Αμμουδάρα με την πλατεία στο Πολύδροσο. Τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά και με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, συνεχίζουμε την προσπάθεια.
Με το δεύτερο έργο, αυτό της κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου 5 Χ 5 στον Κρουσώνα, υλοποιούμε ένα τμήμα του Master Plan που έχουμε εκπονήσει για το αθλητικό κέντρο και δίνουμε τη δυνατότητα στους νέους της ευρύτερης περιοχής, να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό. Η ενίσχυση των αθλητικών υποδομών του δήμου μας άλλωστε, βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες μας, γι' αυτό και έχουμε κατασκευάσει γήπεδο μπάσκετ στο Λουτράκι, εκσυγχρονίζουμε και βελτιώνουμε τις εγκαταστάσεις σε πολλά γήπεδα ποδοσφαίρου, κλπ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την πολύτιμη βοήθειά του και σε αυτά τα έργα στο δήμο μας».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA