Νέος δρόμος στην Τύλισο PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 14 Μαϊου 2014
Ένα ακόμα έργο της δημοτικής αρχής στην Τύλισο, το νέο δρόμο που διανοίχτηκε από τον αρχαιολογικό χώρο προς το δημοτικό σχολείο, το νηπιαγωγείο και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του οικισμού, επιθεώρησε ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης. Παράλληλα, ο δήμαρχος διαπίστωσε την πορεία των έργων ανάπλασης της κεντρικής πλατείας και της τοποθέτησης κυβόλιθων στους γύρω δρόμους.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά, ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης τόνισε: «Και στην Τύλισο, τα έργα που κάνουμε προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς. Ο οικισμός αλλάζει όψη, γίνεται ακόμα πιο ελκυστικός, πιο λειτουργικός και πιο φιλικός για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.
Ο νέος αυτός δρόμος, εκτός του ότι καθιστά την πρόσβαση ευκολότερη και γρηγορότερη στα σχολεία και τις δομές του δήμου, δημιουργεί και τις κατάλληλες προϋποθέσεις πολιτικής προστασίας, σε μια περιοχή που μέχρι σήμερα είχε ιδιαίτερα προβληματική πρόσβαση.
Τα παρακολουθούμε όλα τα έργα από κοντά, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν στον συντομότερο χρόνο και με την δέουσα κατασκευαστική τελειότητα και είμαι βέβαιος ότι την επόμενη μέρα, η Τύλισος θα είναι ένας εντελώς διαφορετικός οικισμός».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA