Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Σημαντικές επαφές του Κώστα Μαμουλάκη στα υπ. Πολιτισμού και Οικονομικών
Σημαντικές επαφές του Κώστα Μαμουλάκη στα υπ. Πολιτισμού και Οικονομικών PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014
Συνάντηση με την Γενική Γραμματέα Πολιτισμού κ. Λ. Μενδώνη είχε σήμερα ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης, με την οποία και συζήτησε όλα τα θέματα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον δήμο Μαλεβιζίου.
Ειδικότερα, συζήτησαν για το μουσείο Δ. Θεοτοκόπουλο στο Φόδελε, όπου και παρουσιάστηκε η πρόοδος της μελέτης ανακαίνισης, εκσυγχρονισμού και ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου (μια μελέτη που έχει ανατεθεί με τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου), ο τρόπος επιτάχυνσης της έγκρισης από το Κ.Α.Σ. της μελέτης ανάδειξης του φρουρίου στο Παλαιόκαστρο η οποία έχει ήδη κατατεθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και ο τρόπος επίσπευσης της υπογραφής της προγραμματικής σύμβασης του δήμου με το υπουργείο, σχετικά με την ανασκαφή και ανάδειξη των ευρημάτων της αρχαίας Απολλωνίας στην Αγία Πελαγία (ευρήματα που ήρθαν στο φως κατά της εργασίες της Α' φάσης ανέγερσης του βρεφονηπιακού σταθμού της Αγίας Πελαγίας).

Αμέσως μετά, ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης επισκέφτηκε το Υπ. Οικονομικών, όπου συζήτησε με στελέχη του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. το σημαντικό θέμα παραχώρησης προς το δήμο του οικοπέδου ΒΚ197, μια λωρίδας γης στην Αμμουδάρα, η οποία εκτείνεται από τον Ξηροπόταμο μέχρι τα Λινοπεράματα και αποτελεί τμήμα της μελέτης συνολικής ανάπλασης της Αμμουδάρας, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τη δημοτική αρχή.

 

Όλες οι επαφές έγιναν σε άριστο κλίμα, υπήρξε θετική ανταπόκριση και δόθηκαν στον Κώστα Μαμουλάκη δεσμεύσεις για γρήγορη αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που απασχολούν τη δημοτική αρχή.
Στις συναντήσεις, μαζί με το δήμαρχο Μαλεβιζίου, ήταν παρόντες ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αεράκης και ο ειδ. Σύμβουλος και αρχαιολόγος Γιώργος Τζωράκης.

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA