Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ξεκίνησαν τις συντηρήσεις των σχολείων στο Μαλεβίζι
Ξεκίνησαν τις συντηρήσεις των σχολείων στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014
Σύμβαση για τη συντήρηση των σχολείων του Γαζίου και ειδικότερα του 1ου, του 2ου και του 3ου δημοτικού σχολείου, προϋπολογισμού 65.000 ευρώ, υπέγραψε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.
Στις εργασίες προβλέπεται η συντήρηση των δαπέδων των αιθουσών διδασκαλίας, το βάψιμο των τάξεων, των κιγκλιδωμάτων, των περιφράξεων και των αθλητικών χώρων όπου απαιτείται, η αντικατάσταση των παλαιών πλεγμάτων των περιφράξεων, των φθαρμένων υδρορροών, καθώς και η κατασκευή τσιμεντένιας βάσης σε σημεία του προαύλιου χώρου των σχολείων όπου και έχουν παρατηρηθεί λακκούβες και κατεστραμμένες επιφάνειες. Επίσης, για το 2ο και το 3ο Δημοτικό Σχολείο προβλέπεται η μόνωση της ταράτσας των 800 τ.μ. Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ξεκινήσαμε εγκαίρως τις εργασίες συντήρησης των δημοτικών σχολείων του Γαζίου, με στόχο να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βελτιώσουμε τις υποδομές, να καλλωπίσουμε τα σχολικά κτίρια και χρηματοδοτούμε και με πόρους του δήμου αυτά τα έργα, για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να μπορούν οι μικροί μαθητές να χαίρονται την εκπαιδευτική διαδικασία. Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη βοήθειά του και σε αυτό το έργο, όπως επίσης και τα στελέχη των υπηρεσιών του δήμου μας, για τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν και τα εξαιρετικά αποτελέσματα που επιτυγχάνουν».
Η χρηματοδότηση του έργου είναι από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με το ποσό των 40.000 ευρώ και από ίδια έσοδα του δήμου Μαλεβιζίου με το ποσό των 25.000 ευρώ.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA