Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Λύθηκε το πρόβλημα υδροδότησης του Κρουσώνα – Δικαίωση για τη Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου
Λύθηκε το πρόβλημα υδροδότησης του Κρουσώνα – Δικαίωση για τη Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014
Έπειτα από τις νομικές ενέργειες στις οποίες προχώρησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου (Δ.Ε.Υ.Α.Μ.) εναντίον της Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου και τις γενικότερες, έντονες αντιδράσεις της δημοτικής αρχής Μαλεβιζίου σχετικά με τη διαχείριση των γεωτρήσεων του Κρουσώνα, το πρόβλημα λύθηκε σε συνάντηση των δυο πλευρών. Ειδικότερα, σε συνάντηση των διοικήσεων των δυο δημοτικών επιχειρήσεων, η Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου ανέλαβε πλήρως τις συμβατικές της υποχρεώσεις και δέχτηκε να συμπληρώσει την ποσότητα νερού που υπολειπόταν από τις δυο γεωτρήσεις που υδροδοτούν τον Κρουσώνα (όπως ακριβώς προβλέπεται και στη σχετική σύμβαση), με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλέον πρόβλημα υδροδότησης για τον οικισμό. Αυτό ικανοποίησε πλήρως την Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου, η οποία και δικαιώνεται απόλυτα για τη στάση που κράτησε, προασπιζόμενη τα συμφέροντα των κατοίκων του Μαλεβιζίου.
Παράλληλα, οι δυο διοικήσεις αποφάσισαν να ξεκινήσουν άμεσα ένα νέο κύκλο επαφών με στόχο την επικαιροποίηση των πολύπλευρων συνεργασιών τους για την αποφυγή ανάλογων, δυσάρεστων καταστάσεων στο μέλλον, αλλά και την εξασφάλιση των ιδανικότερων συνθηκών παροχής υπηρεσιών προς τους δημότες του Μαλεβιζίου και του Ηρακλείου, στα πλαίσια μιας ισότιμης και δίκαιης συνεργασίας.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA