Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 3 / 2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων από νομικά πρόσωπα ΟΤΑ για την υλοποίηση της δράσης "Eναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής"
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 3 / 2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων από νομικά πρόσωπα ΟΤΑ για την υλοποίηση της δράσης "Eναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" PDF Εκτύπωση
ΓΑΖΙ : 15 -10-2014
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 3 / 2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων από νομικά πρόσωπα ΟΤΑ για την υλοποίηση της δράσης "Eναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής " του Ε.Π  "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού που υλοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκηση" (ΕΕΤΑΑ).

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ KAI ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ (Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ)

Aνακοινώνει

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (3) ατόμων, ειδικοτήτων ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων (2 άτομα) & ΔΕ Μαγείρων (1 άτομο) για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Eναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Ε.Π "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού που υλοποιεί η ΕΕΤΑΑ" του Δ.ΟΚ.Α.Π.ΠΑ.Μ του Δ.ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ που εδρεύει στο Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 11 ΓΑΖΙ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ, και συγκεκριμένα στις υπηρεσίες των παιδικών σταθμών μας (Τυλίσσου-Αμμουδάρας- Πολύδροσου -& Κρουσώνα) Από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-8-2015 με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης της σύμβασης αν το πρόγραμμα συνεχιστεί, (βλ. Σχετικά Αρχεία), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα. Πληροφορίες: κα. Τρούλη Μαρία. Τηλ: 2810821525/2810821505, Ταχ Δ/νση: ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ 11 ΓΑΖΙ Δ. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ Τ.Κ:71414, mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.

ΜΑΡΚΑΤΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχετικά Αρχεία

Αρχείο PDF (116 ΚΒ)
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA