Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Το ξενοδοχείο Απολλώνια γέμισε τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου
Το ξενοδοχείο Απολλώνια γέμισε τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014
Μια ακόμα σημαντική δωρεά τροφίμων πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου. Το ξενοδοχείο Απολλώνια, ολοκληρώνοντας την λειτουργία του για τη φετινή τουριστική σεζόν, δώρισε όλα τα τρόφιμα μακράς διάρκειας που είχε στη διάθεσή του για να δοθούν στους δικαιούχους του προγράμματος.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Άλλη μια δωρεά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας, από μια επιχείρηση που αποδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο. Κάθε δωρεά που γίνεται στο κοινωνικό μας παντοπωλείο, μια δομή που στηρίζεται στον εθελοντισμό και λειτουργεί συνεχώς από το 2011, μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Χαρά, γιατί διαπιστώνουμε ότι ο αλτρουισμός και η αλληλεγγύη δεν γνωρίζουν κρίση, αλλά και αισιοδοξία, γιατί βλέπουμε ότι αυτές οι προσπάθειες βρίσκουν συνεχώς και περισσότερους μιμητές. Το έχω δηλώσει κατ' επανάληψη και δεν θα κουραστώ να το λέω: Ελπίζω κι εύχομαι αυτές οι δομές, σύντομα να πάψουν να είναι απαραίτητες. Όσο όμως θα υπάρχει έστω και ένα συμπολίτης μας που θα έχει την ανάγκη τους, εμείς ως δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα του, με κάθε διαθέσιμο τρόπο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Απολλώνια για την πρωτοβουλία τους και ελπίζω το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις.
Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να συγχαρώ τα στελέχη της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου μας, καθώς και όλους τους εθελοντές που υποστηρίζουν με επιτυχία την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA