Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στο έργο ηλεκτροφωτισμού της Αμμουδάρας ο Κώστας Μαμουλάκης
Στο έργο ηλεκτροφωτισμού της Αμμουδάρας ο Κώστας Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014
Τις εργασίες εκσυγχρονισμού του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της Αμουδάρας, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο. Το έργο, προϋπολογισμού 150.000 €, περιλαμβάνει την αντικατάσταση όλων των φωτιστικών σωμάτων από την περιοχή δυτικά του Ξεροποτάμου μέχρι το ξενοδοχείο Agapi Beach και επί της ουσίας συμπληρώνει προηγούμενη παρέμβαση που είχε γίνει από την περιοχή του Γαζανού ποταμού μέχρι το Agapi Beach. Τα παλιά φωτιστικά σώματα - τα οποία έχουν προδιαγραφές φωτισμού πεζοδρομίου και όχι δρόμου - θα τοποθετηθούν σε κατάλληλα σημεία των οικισμών του δήμου Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Έπειτα από συνεννόηση με τους καταστηματάρχες και τους φορείς της Αμμουδάρας δεν ξεκινήσαμε την επέκταση του εκσυγχρονισμού του δικτύου ηλεκτροφωτισμού μέσα στην τουριστική περίοδο, αλλά τώρα. Με το συγκεκριμένο έργο, ολοκληρώνουμε την κάλυψη μιας μεγάλης περιοχής, από τον Γαζανό ποταμό μέχρι λίγο πριν το Ξεροπόταμο, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της Αμμουδάρας. Χρηματοδοτούμε μάλιστα και με ίδια έσοδα τον προϋπολογισμό του έργου, με χρήματα δηλαδή των δημοτών, που με ορθολογική διαχείριση επιστρέφουν πάλι στους ίδιους.

Στόχος και πρόθεσή μας είναι να συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας σε ολόκληρο το δήμο μας και ελπίζω ότι - παρά το εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούμαστε να δράσουμε - θα συνεχίσουμε με επιτυχία να εφαρμόζουμε τον προγραμματισμό μας. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά χάρη στην υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν όλα τα στελέχη του δήμου μας, αιρετά και υπηρεσιακά, αλλά και στην υποστήριξη που έχουμε από τρίτους φορείς, είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική βοήθειά του, καθώς επίσης και όλους τους συνεργάτες μου στο δήμο, για την πολύ καλή δουλειά που και σε αυτό το έργο πραγματοποίησαν».
Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ίδια έσοδα του δήμου Μαλεβιζίου.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA