Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέα κοινωνική δομή για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά στο Δήμο Μαλεβιζίου
Νέα κοινωνική δομή για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά στο Δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014
Γραφείο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών & Επιχειρήσεων αποκτά ο Δήμος Μαλεβιζίου, με σκοπό την δωρεάν παροχή οικονομικών συμβουλών διαχείρισης οφειλών, σε πολίτες και επιχειρήσεις του Μαλεβιζίου.
Η νέα προσπάθεια κοινωνικής στήριξης των αδύναμων οικονομικά κατοίκων του Δήμου Μαλεβιζίου, στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά του συνταξιούχου τραπεζιτικού, χρηματοοικονομικού συμβούλου κ. Νίκου Ντεβέ και θα λειτουργεί στα γραφεία της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. (πλ. Μ. Κατσαμάνη, Γάζι) κάθε Πέμπτη, από τις 09:00 έως τις 13:00. Η δομή ξεκινάει τη λειτουργία της από την ερχόμενη Πέμπτη 27 Νοεμβρίου και όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο 2810822233 για να κανονίζουν την ώρα συνάντησης.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αποτελεί την 9η εθελοντική δομή που λειτουργεί στο Δήμο Μαλεβιζίου, μετά το κοινωνικό παντοπωλείο, το ιατρείο κοινωνικής αλληλεγγύης, το κοινωνικό φαρμακείο, το οδοντιατρείο, το φυσικοθεραπευτήριο, το φροντιστήριο, το μαγειρείο και το κυτταρολογικό ιατρείο.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Η δημοτική αρχή, ήταν και παραμένει δίπλα στους κατοίκους του Μαλεβιζίου που δοκιμάζονται. Το έχω πολλές φορές στο παρελθόν και το τονίζω ξανά, ότι σαφέστατα και δεν μας ικανοποιεί το γεγονός ότι υπάρχουν οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν τα προς το ζην. Γι' αυτό και έχουμε θέσει από την πρώτη στιγμή της θητείας μας, το 2011, ως βασική προτεραιότητα να ανακουφίσουμε έστω και στο ελάχιστο την καθημερινότητά τους και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών που έχουν φτάσει στα όριά τους από την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας. Έτσι συνεχίζουμε και με τη νέα αυτή προσπάθεια, ευελπιστώ ότι θα μπορέσουμε να υποστηρίξουμε συμβουλευτικά, αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.
Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον κ. Νίκο Ντεβέ για την εθελοντική προσφορά του, να τον συγχαρώ για την πρωτοβουλία του και ελπίζω ότι η προσπάθεια αυτή, θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA