Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Σημαντική διαπλάτυνση της λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου στο Γάζι
Σημαντική διαπλάτυνση της λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015
Μια εξαιρετικά σημαντική διαπλάτυνση επί της κεντρικής λ. Ελευθερίου Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Θριάμβου στον κόμβο Τζωράκη και προς το Ηράκλειο, ξεκίνησε από τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου σε συνεργασία και με τη Δημοτική Αρχή Ηρακλείου.
Στο σημείο αυτό, στο οποίο έχει προηγηθεί διάνοιξη της οδού Θριάμβου, η Ελ. Βενιζέλου διαπλατύνεται σε μήκος περίπου 250 μ., μέχρι και κατά 7 μέτρα, τόσο από το νότιο όσο και από το βόρειο τμήμα της.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, επιθεώρησε με τους συνεργάτες του το έργο και σε δηλώσεις του τόνισε: «Η κεντρικότερη λεωφόρος του δήμου μας, ο δρόμος που ενώνει το Γάζι με το Ηράκλειο, διαπλατύνεται αισθητά και καθίσταται πιο ασφαλής και σαφώς πιο λειτουργικός.Πρόκειται για μια συνεργασία βάση προγραμματικής σύμβασης που έχουμε με τον Δήμο Ηρακλείου και που αποσκοπεί στο να συνδέσει με λειτουργικότερο τρόπο τις δυο πόλεις. Η συγκεκριμένη διαπλάτυνση, γίνεται βάση της μελέτης ανάπλασης της Ελ. Βενιζέλου που έχουμε εκπονήσει, μια μελέτη που έχει εγκριθεί ως προς τις περιβαλλοντικές της επιπτώσεις και βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης της υδραυλικής μελέτης και που σύντομα θα είναι ώριμη και έτοιμη να ενταχθεί σε κατάλληλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, έτσι ώστε νακατασκευαστεί μια σύγχρονη και ασφαλής λεωφόρος.Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τη Δημοτική Αρχή του όμορου Δήμου Ηρακλείου για τη συνεργασία μας αυτή, μια συνεργασία που θα συνεχιστεί και σε άλλα σημεία, με στόχο να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής και η καθημερινότητα των δημοτών και των δυο Δήμων, αλλά και να ενισχυθούν οι συνθήκες πολιτικής προστασίας μιας μεγάλης περιοχής».
Το παραπάνω έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου εφιστά την προσοχή των οδηγών που διέρχονται από το σημείο.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA