Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Β. Λαμπρινός και Κ. Μαμουλάκης στο έργο διαπλάτυνσης της Ελ. Βενιζέλου
Β. Λαμπρινός και Κ. Μαμουλάκης στο έργο διαπλάτυνσης της Ελ. Βενιζέλου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015
Οι Δήμαρχοι Ηρακλείου και Μαλεβιζίου Βασίλης Λαμπρινός και Κώστας Μαμουλάκης, επιθεώρησαν τις εργασίες διαπλάτυνσης της Λ. Ελ. Βενιζέλου που πραγματοποιούνται στο ύψος του κόμβου Τζωράκη.
Πρόκειται για έργο που γίνεται με τη συνεργασία των δυο Δημοτικών Αρχών, με τον δρόμο να διαπλατύνεται έως και 7 μ., σε μήκος περίπου 250 μ. και να αγγίζει σε πλάτος ακόμη και τα 28μ. Όπως διαπίστωσαν οι Δήμαρχοι και τα στελέχη των αρμόδιων υπηρεσιών των Δήμων που τους συνόδευαν, το έργο προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς και με την ολοκλήρωσή του και την εφαρμογή της σχετικής μελέτης ανάπλασης, οι πολίτες θα έχουν στη διάθεσή τους μια λεωφόρο ασφαλή, σύγχρονη και ιδιαίτερα λειτουργική, ενώ θα έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά και οι συνθήκες πολιτικής προστασίας της ευρύτερης περιοχής.
Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός σε δηλώσεις του τόνισε ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα της συνεργασίας των δύο Δήμων, βάση και της σχετικής προγραμματικής σύμβασης που υπέγραψαν πρόσφατα οι Δημοτικές Αρχές και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί με πολλαπλά και πολύπλευρα οφέλη για τους δημότες Ηρακλείου και Μαλεβιζίου.Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή Ηρακλείου για τη συνεργασία, τόνισε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη διαπλάτυνση γίνεται βάση της μελέτης ανάπλασης της Ελ. Βενιζέλου που έχει εκπονήσει η Δημοτική Αρχή, η οποία έχει εγκριθεί ως προς τις περιβαλλοντικές της επιπτώσεις και σύντομα θα είναι ώριμη για να ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα.
Οι Δήμαρχοι Ηρακλείου και Μαλεβιζίου, ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τους πολίτες που παραχώρησαν τμήματα των περιουσιών τους για να προχωρήσει η διαπλάτυνση της Ελ. Βενιζέλου, δεχόμενοι τη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου ότι θα συμψηφιστεί αυτή η παραχώρηση, με την εφαρμογή του σχεδίου πόλεως. Ευχήθηκαν τέλος την ίδια κοινωνική ευαισθησία να δείξουν και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες, έτσι ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα το έργο.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA