Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αυστηρή προειδοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας Μαλεβιζίου προς τους ιδιοκτήτες οικοπέδων που αποτελούν εστίες μόλυνσης
Αυστηρή προειδοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας Μαλεβιζίου προς τους ιδιοκτήτες οικοπέδων που αποτελούν εστίες μόλυνσης PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015
Αυστηρή προειδοποίηση απευθύνει η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων της Αμμουδάρας προκειμένου να τα καθαρίσουν τα οικόπεδά τους που έχουν μετατραπεί σε εστίες μόλυνσης.Ειδικότερα, όπως έχει διαπιστωθεί από τις σχετικές αυτοψίες της υπηρεσίας καθαριότητας και ανακύκλωσης, υπάρχουν ιδιωτικοί χώροι με πολλά ξερά χόρτα και άχρηστα αντικείμενα, κάτι που αποτελεί παράβαση του οργανισμού καθαριότητας του Δήμου, αλλά και του υγειονομικού κανονισμού. Αποτέλεσμα αυτού, είναι να δημιουργούνται ανθυγιεινές καταστάσεις για τους περίοικους αλλά και να ελλοχεύει ο κίνδυνος πυρκαγιάς.
Ήδη η υπηρεσία καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Μαλεβιζίου έχει αποστείλει ατομικές ειδοποιήσεις στους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων χώρων που έχουν εντοπιστεί, με τις οποίες τους καλεί εντός 15 ημερών να προβούν στον καθαρισμό και την απολύμανση των ιδιοκτησιών τους. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αναλάβει η ίδια η υπηρεσία τους καθαρισμούς, μετά και από την ενημέρωση της Δ/νσης Υγιεινής και της Εισαγγελίας Ηρακλείου για την παροχή της απαιτούμενης άδειας, βεβαιώνοντας το κόστος στη Δ.Ο.Υ. του κάθε ιδιοκτήτη.
Παράλληλα, από την υπηρεσία γίνεται έκκληση προς τους κατοίκους να αποθέτουν τα απορρίμματά τους στους κάδους κατά τις βραδινές ώρες, έτσι ώστε να αποφεύγεται η έντονη δυσοσμία από την έκθεσή τους στον ήλιο και να έχουν δεμένες και καλά κλεισμένες τις σακούλες.
Η κατανόηση και η συνεργασία αυτή δημοτών - υπηρεσίας είναι απαραίτητη, έτσι ώστε ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, με την αυξημένη θερμοκρασία και την τουριστική κίνηση, να διατηρείται στα καλύτερα δυνατά επίπεδα από άποψη καθαριότητας ο Δήμος Μαλεβιζίου.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA