Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέα διάνοιξη και ασφαλτόστρωση δρόμου στην Αμμουδάρα
Νέα διάνοιξη και ασφαλτόστρωση δρόμου στην Αμμουδάρα PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015
Τις εργασίες μιας ακόμα διάνοιξης και ασφαλτόστρωσης δρόμου στην Αμμουδάρα, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.
Πρόκειται για το τμήμα που συνδέει την Α. Παπανδρέου με τη Δυτική Περιμετρική στο ύψος του Carrefour, μήκους 300 μ. και πλάτους 8 μ. περίπου, η οποία πραγματοποιείται από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου. Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα σημαντική διάνοιξη στην Αμμουδάρα, ολοκληρώνεται. Αποσυμφορίζεται έτσι ακόμα περισσότερο μια περιοχή από την οποία διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας, αλλά και ξένοι τουρίστες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ παράλληλα αναβαθμίζονται οι συνθήκες πολιτικής προστασίας της Αμμουδάρας. Ταυτόχρονα, βελτιώνεται αισθητικά, περιβαλλοντικά αλλά και λειτουργικά η ανατολική πύλη εισόδου του δήμου μας, κάνοντας την πρόσβαση πιο άνετη για κάθε επισκέπτη.
Και αυτό το έργο, το οποίο εκτελείται από ίδιους πόρους του Δήμου, από χρήματα δηλαδή που με κόπο καταβάλλουν οι συμπολίτες στο δημοτικό ταμείο, αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι ως Δημοτική Αρχή διαχειριζόμαστε με τον ιδανικότερο τρόπο τους οικονομικούς μας πόρους. Μέσα σε εξαιρετικά δύσκολους οικονομικά καιρούς, ο Δήμος Μαλεβιζίου όχι μόνο δεν σταματά, αλλά συνεχίζει τις προσπάθειες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των υποδομών του, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών.
Θα ήθελα κλείνοντας να συγχαρώ τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας που και σε αυτό το έργο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πέτυχαν ένα άριστο αποτέλεσμα».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA