Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εργασίες συντήρησης του νηπιαγωγείου στο Πολύδροσο
Εργασίες συντήρησης του νηπιαγωγείου στο Πολύδροσο PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 26 Μαϊου 2015
Τις εργασίες συντήρησης του 2ου Νηπιαγωγείου στο Πολύδροσο, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Σαλούστρο και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου Γιάννη Κοτσιφό.
Στις εργασίες συμπεριλαμβανόταν το βάψιμο και η μόνωση της ταράτσας, η αντικατάσταση των παλιών μπετόν της αυλής με νέα, το βάψιμο των κάγκελων της αυλής, κ.α., ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνει και το βάψιμο των τοίχων του νηπιαγωγείου. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Παρακολουθούμε από κοντά και αυτό το έργο, που έχει στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες διδασκαλίας στο νηπιαγωγείο του Πολύδροσου. Προχωράμε με γοργούς ρυθμούς τις εργασίες ανακαίνισης, εργασίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των μικρών μαθητών και των νηπιαγωγών τους.
Ειδικά εδώ στο Πολύδροσο, με την μεγάλη παιδική χαρά, τον ποδηλατόδρομο, το skate park, τις πολλές και σημαντικές διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις, τους νέους χώρους αναψυχής που έχουμε κάνει, η διαφορά είναι αισθητή.
Με τον ίδιο ζήλο συνεχίζουμε, έχοντας πάντα ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας μικρών και μεγάλων, κατοίκων και επισκεπτών του δήμου μας».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA