Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με σωστό προγραμματισμό κρατάμε καθαρό το Μαλεβίζι
Με σωστό προγραμματισμό κρατάμε καθαρό το Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 27 Μαϊου 2015
Τη συνδρομή των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου Μαλεβιζίου, με στόχο έναν καθαρό Δήμο ιδιαίτερα εν' όψη της καλοκαιρινής περιόδου, επιζητά η Δημοτική Αρχή.
Με δεδομένη την έλλειψη προσωπικού στον τομέα της καθαριότητας, την τεράστια έκταση του Δήμου Μαλεβιζίου, αλλά και τον μεγάλο αριθμό τουριστών που έχουν ήδη ξεκινήσει να επισκέπτονται την περιοχή, η Διεύθυνση Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Μαλεβιζίου ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα αποκομιδής των ογκωδών αντικειμένων που είναι το εξής:
Η περισυλλογή των πάσης φύσεως ογκωδών αντικειμένων (εξαιρουμένων των ηλεκτρικών συσκευών) στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου θα πραγματοποιείται δυο φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα τις ημέρες Τετάρτη και Πέμπτη. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, την διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος και της υγείας των κατοίκων, παρακαλούνται οι δημότες να εναποθέτουν τα ογκώδη αντικείμενα μόνο αυτές τις ημέρες, δηλαδή κάθε Τετάρτη & Πέμπτη. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα εφαρμόζετε ο κανονισμός καθαριότητας με τις προβλεπόμενες κυρώσεις για τους παραβάτες.
Σχετικά με τις ηλεκτρικές συσκευές, αναμένεται το αμέσως προσεχές διάστημα να τοποθετηθούν ειδικά κοντέινερ σε διάφορα σημεία του Δήμου, όπου και θα μπορούν οι δημότες να τις εναποθέτουν.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA