Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εξοπλίζεται ο βρεφονηπιακός σταθμός της Αγίας Πελαγίας
Εξοπλίζεται ο βρεφονηπιακός σταθμός της Αγίας Πελαγίας PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού του νέου βρεφονηπιακού σταθμού της Αγίας Πελαγίας, προϋπολογισμού 44.550 €, με στόχο της Δημοτικής Αρχής να είναι η έναρξη λειτουργίας του, τον Σεπτέμβριο του 2015. Στο εξοπλισμό περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα είδη, όπως έπιπλα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, παιχνίδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κουρτίνες, μοκέτες, λευκά είδη, κ.α. Υπενθυμίζεται ότι ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός της Αγίας Πελαγίας θα φιλοξενεί 50 παιδιά, 12 εκ των οποίων θα είναι βρέφη, έχει εμβαδόν 455 τ. μ, διαθέτει αίθουσα ύπνου, κουζίνα, τραπεζαρία, αίθουσες ψυχαγωγίας, βοηθητικούς χώρους, μεγάλη αυλή με παιδική χαρά και κήπο, ενώ θα είναι πλήρως εξοπλισμένος και απόλυτα προσβάσιμος σε Άτομα με Αναπηρία.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Μετά από την καθυστέρηση που προέκυψε στην κατασκευή του βρεφονηπιακού σταθμού της Αγίας Πελαγίας, εξαιτίας της ανακάλυψης του νεκροταφείου της Αρχαίας Απολλωνίας και των εργασιών ανάδειξης ενός ακόμα σπουδαίου αρχαιολογικού χώρου στον Δήμο μας, μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία αποπεράτωσης ενός εξαιρετικά σημαντικού έργου για την ευρύτερη περιοχή. Στόχος μας είναι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να λειτουργήσει ο βρεφονηπιακός σταθμός της Αγίας Πελαγίας και να καλύψει ένα σημαντικό κενό, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των κατοίκων μιας μεγάλης περιοχής.
Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη συνδρομή του, την κ. Μαρία Κασσωτάκη και όλα τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής για τη συμβολή τους, τις Δ/ντριες της αρχαιολογικής υπηρεσίας κ. Βασιλική Συθιακάκη και κ. Ιωάννα Σερπετσιδάκη, αλλά και την αρχαιολόγο και υπεύθυνη για την περιοχή του Μαλεβιζίου κ. Δανάη Κοντοπόδη για την άψογη συνεργασία μας, την Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ κ. Εύη Αποστολάκη, τον Πρόεδρο του οικισμού κ. Γιώργο Πεδιώτη, καθώς και όλους όσους βοήθησαν για να υλοποιηθεί ένα ακόμα σημαντικό έργο στο Δήμο μας. Με τόσο άξιους συνεργάτες και υποστηρικτές των προσπαθειών μας, μπορούμε να ατενίζουμε το αύριο στον τόπο μας με - έστω και συγκρατημένη - αισιοδοξία».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA