Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Επιχείρηση: Κρατάμε καθαρή την Αμμουδάρα
Επιχείρηση: Κρατάμε καθαρή την Αμμουδάρα PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015
Με επιπλέον προσωπικό, νέο εξοπλισμό, αλλά και ζητώντας τη συνδρομή κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής της Αμμουδάρας, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την προσπάθεια να παραμείνει καθαρή η τουριστική περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Θανάσης Κύρκος επισκέφτηκαν για μια ακόμα φορά την Αμμουδάρα, συνομίλησαν με κατοίκους και επιχειρηματίες τους οποίους και ενημέρωσαν για το ότι έχουν τοποθετηθεί 4 επιπλέον άτομα στον οδοκαθαρισμό, επίκειται η παράδοση 100 νέων μικρών καλαθιών απορριμμάτων, ο καθαρισμός των μεγάλων κάδων, ενώ έχει προγραμματιστεί και μια συνάντηση με τους διευθυντές των ξενοδοχείων της περιοχής, για από κοινού σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων. Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Η Αμμουδάρα, είναι η μεγαλύτερη τουριστική περιοχή του δήμου μας. Με τα πολλά και γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Τοπική Αυτοδιοίκηση, την μείωση του προσωπικού μας, την έλλειψη πόρων και την ανεπάρκεια μηχανημάτων, η συνεργασία Δήμου, πολιτών και επιχειρήσεων, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Είναι επιβεβλημένη.
Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί μπορούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής μας, αλλά και την εικόνα που αποκομίζουν οι ξένοι επισκέπτες της Αμμουδάρας. Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε στρατιές οδοκαθαριστών και στόλο δεκάδων οχημάτων. Κάτι τέτοιο όμως είναι ανέφικτο, οπότε πρέπει όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, να βοηθήσουμε έτσι ώστε να διατηρούμε καθαρή την πόλη μας, να πάρουμε πάνω μας την προσπάθεια και να την κάνουμε προσωπική μας υπόθεση. Η συνεργασία αυτή είναι άλλωστε για το κοινό καλό και χαίρομαι γιατί διαπιστώνω ότι το σύνολο των συμπολιτών μας, είναι πρόθυμο να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια. Ελπίζω ότι τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας θα μας αφήσουν όλους ικανοποιημένους».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει



 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA