Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Η εταιρεία σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στηρίζει τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου
Η εταιρεία σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στηρίζει τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015
Μια ακόμα οικονομική δωρεά ενισχύει και καλύπτει μια σημαντική ανάγκη της υπό ίδρυσης Δημοτικής βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου. Ειδικότερα, η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. προσέφερε το αντικλεπτικό σύστημα ασφαλείας για τα βιβλία της βιβλιοθήκης, αξίας 2.150 €, ένα σύστημα απαραίτητο για την προστασία των συγγραμμάτων.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Για μια ακόμα φορά, η εταιρεία Χαλκιαδάκης υποστηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου και θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω την οικογένεια Χαλκιαδάκη για τη δωρεά της αυτή και να τη συγχαρώ για το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που επιδεικνύει η εταιρεία.
Η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη ολοκληρώνεται, βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο πριν τη λειτουργία της και πολύ σύντομα οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Δήμου μας θα γίνουν αποδέκτες του τεράστιου πνευματικού πλούτου που έχουμε συγκεντρώσει, μέσα από δωρεές επιφανών συμπολιτών μας. Για πολλοστή φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους δωρητές και ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά τους δίνοντας την ευκαιρία στο ευρύ κοινό, να έρθει σε επαφή με τον λογοτεχνική και επιστημονικό πλούτο που φυλάσσεται στις ιδιωτικές βιβλιοθήκες».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA