Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Μαλεβιζίου – Απονομή των βεβαιώσεων επιτυχούς παρακολούθησης της χρονιάς 2014 – 2015
Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Μαλεβιζίου – Απονομή των βεβαιώσεων επιτυχούς παρακολούθησης της χρονιάς 2014 – 2015 PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015
Με απόλυτη επιτυχία και περισσότερους από 500 εκπαιδευόμενους, ολοκληρώθηκε και εφέτος η λειτουργία του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Μαλεβιζίου. Από την ερχόμενη εβδομάδα, οι εκπαιδευόμενοι που ολοκλήρωσαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα ειδοποιούνται για να παραλάβουν τις αντίστοιχες βεβαιώσεις παρακολούθησης από την πλ. Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι. Η παράδοση των βεβαιώσεων, θα γίνεται κάθε Τετάρτη από τις 9:30 έως τις 12:30.
Συνολικά, οι ωφελούμενοι από τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. στο Δήμο Μαλεβιζίου έχουν ξεπεράσει τους 1100, ενώ έχουν υλοποιηθεί 53 τμήματα μάθησης, από τον Ιανουάριο του 2014 που ξεκίνησε η λειτουργία του. Μια λειτουργία που θα συνεχιστεί και την επόμενη εκπαιδευτική περίοδο 2015 - 2016, με στόχο να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ενδιαφερομένους και να υλοποιήσει ποικίλα κατά τόπους τμήματα μάθησης. Στις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να γνωστοποιηθούν όλα τα νέα προγράμματα, οι ώρες και ημέρες λειτουργίας του γραφείου του Κ.Δ.Β.Μ.
Η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου ευχαριστεί θερμά την προϊσταμένη Ειρήνη Κατσάφαρου, την υπ. Εκπαίδευσης του Κ.Δ.Β.Μ. Ευαγγελία Δωροθέα Σακαβάρα και την υπ. Οργάνωσης του Κ.Δ.Β.Μ. Αγάπη Περυσινάκη, όλους τους καθηγητές και τους συμμετέχοντες στα προγράμματα, καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν στο να λειτουργήσει με επιτυχία η πρωτοποριακή αυτή δομή στο Δήμο Μαλεβιζίου.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης - Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας» και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης - Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
Υπεύθυνη Εκπαίδευσης: Σακαβάρα Ευαγγελία-Δωροθέα
Υπεύθυνη Οργάνωσης: Περυσινάκη Αγάπη
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2813-400614, 2813-400611
Email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA