Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με πυρετώδεις ρυθμούς η προετοιμασία για το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Μαλεβιζίου
Με πυρετώδεις ρυθμούς η προετοιμασία για το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

Με συλλογικότητα και την εμπλοκή όλων των συναρμόδιων φορέων του Δήμου Μαλεβιζίου, η Δημοτική Αρχή εργάζεται με γοργούς ρυθμούς για να είναι όλα έτοιμα στα σχολεία του Δήμου την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Μαλεβιζίου, με την συνεργασία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, των διευθύνσεων των σχολείων, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και των Τ.Κ. Γαζίου, Κρουσώνα και Τυλίσου, εργάζονται πυρετωδώς και πραγματοποιούν εργασίες συντήρησης στα σχολικά συγκροτήματα, με στόχο όλα να είναι έτοιμα με το πρώτο κουδούνι.
Βαψίματα, καθαρισμοί, επισκευές και συντήρηση υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, τοποθέτηση νέας αίθουσας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου, τσιμεντόστρωση στη ράμπα πάρκινγκ του Λυκείου Γαζίου, είναι μερικές από τις εργασίες που πραγματοποιούνται και οι οποίες προβλέπεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Για μια ακόμα χρονιά, προετοιμαζόμαστε για την υποδοχή των μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά. Μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, προσπαθούμε με όλα τα διαθέσιμα μέσα να ανταποκριθούμε και να συντηρήσουμε τα πολλά σχολικά κτίρια του δήμου μας, έτσι ώστε οι μαθητές όλων των βαθμίδων, να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους κάτω από κατάλληλες συνθήκες.Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τις διευθύνσεις των σχολείων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για την καθοριστική συνεισφορά τους και την πολύτιμη βοήθειά τους στις εργασίες αυτές, τους Προέδρους των σχολικών μας επιτροπών Α. Φραντζεσκάκη και Γ. Ντουλάκη,, τους Αντιδημάρχους Α. Σαλούστρο, Θ. Κύρκο και Γ. Βαλτζάκη, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Γ. Κοτσιφό, Φ. Τρυπιδάκη και Γ. Κουβίδη, καθώς και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για θέματα Παιδείας του Δήμου μας Μανώλη Παπαδομανωλάκη για την άριστη δουλειά που πραγματοποιούν».

 

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA