Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τα παιδιά του Ν.Ο.Γ.Κ. στο 1ο κύπελλο Καστελόριζο 2015!
Τα παιδιά του Ν.Ο.Γ.Κ. στο 1ο κύπελλο Καστελόριζο 2015! PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015
Παραμένοντας για μια ακόμη φορά ενεργός και ευαισθητοποιημένος στα αθλητικά δρώμενα ο Ν.Ο.Γ.Κ., συμμετείχε με πολυμελή αποστολή στον «Διεθνή Αγώνα Ιστιοπλοΐας Ακριτικών Νησιών - Κύπελλο Καστελόριζο 2015» που διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με τους ναυταθλητικούς ομίλους, Ν.Α.Ο.Β.Β., Ν.Α.Ο.Β., Ν.Ο.Β., Ν.Ο.Κ.Β. και τον Δήμο Μεγίστης, στις 5-9 Σεπτεμβρίου 2015.
Για μια εβδομάδα και λίγο πριν το χτύπημα του κουδουνιού της νέας σχολικής χρονιάς, δόθηκε η ευκαιρία σε 16 αθλητές κατηγοριών Optimist και Laser 4,7. της αγωνιστικής ομάδας του ΝΟΓΚ, όχι μόνο να επισκεφθούν ένα πανέμορφο και δύσκολα προσβάσιμο μέρος της χώρας μας, αλλά και να συμμετέχουν σε έναν αγώνα συμβολικής σημασίας για ανάδειξη των ακριτικών νησιών μας.
Τα παιδιά αλλά και ολόκληρη η αποστολή απήλαυσαν μια άρτια οργανωμένη κρουαζιέρα από το Λαύριο στο Καστελόριζο, όπου μαζί με τις αποστολές όλων των υπόλοιπων ομίλων έζησαν μια 4ήμερη αθλητική γιορτή παράλληλα με τους αγώνες τους. Το σύνολο δε των συμμετεχόντων (περισσότεροι από 900) πραγματοποίησαν μια μικρή «απόβαση» στο νησί, δίνοντας πρωτόγνωρη ζωή και ενέργεια στο ακριτικό σημείο της Ελλάδας.
Παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν συνετέλεσαν στη διεξαγωγή αρκετών ιστιοδρομιών ο ΝΟΓΚ κατάφερε και πάλι να επιστρέψει με διακρίσεις και να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική αθλητική εμφάνιση. Οι αθλητές που διακρίθηκαν ήταν:
  • Θωμάς Κοβατζής, 1η θέση στην κατηγορία Παμπαίδων Β'
  • Βάσω Βλαχάκη, 3η θέση στην κατηγορία Παγκορασίδων Β'
Στην αποστολή του ΝΟΓΚ με επικεφαλής τους προπονητές τους Ηλία Κοβατζή και Ειρήνη Νεοφύτου, συμμετείχαν επίσης οι αθλητές: Θάλεια Παπαδάκη, Γιώργος Κουκουτσάκης, Κωστής Κουκουτσάκης, Αγγελίνα Καβουσανού, Βασίλης Σαρπαθιωτάκης, Γιάννης Κουμπανάκης, Μαρία Σκουλούδη, Μιχάλης Σκουλούδης, Εμμανουέλα Σκαρπαθιωτάκη, Ανδρέας Τσατσάνης, Χρυσάνθη Τσατσάνη, Εμμανουήλ Βαρδάκης, Διονύσης Περυσινάκης, Ηλίας Πολίτης.
Ο ΝΟΓΚ συγχαίρει για μια ακόμη φορά τα μέλη του και τους προπονητές τους και καλεί όλα τα παιδιά να δοκιμάσουν την εμπειρία και την ενασχόληση με ένα άθλημα που μόνο θετικές επιρροές μπορεί να τους προσφέρει!
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA