Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Όλα έτοιμα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Γάζι
Όλα έτοιμα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015
Με τη δέουσα επισημότητα και τον σεβασμό που αρμόζει στους Ήρωες του έπους του '40, Δημοτική Αρχή και φορείς του Μαλεβιζίου είναι έτοιμοι για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο Γάζι. Μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση της 25ης Μαρτίου, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί επί της κεντρικής λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου η 2η παρέλαση στην πρωτεύουσα του Δήμου Μαλεβιζίου, με τη συμμετοχή των μαθητών των παιδικών σταθμών, των δημοτικών σχολείων, του γυμνασίου και του λυκείου Γαζίου, καθώς και των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Μαλεβιζίου.  Αφετηρία της παρέλασης θα είναι η συμβολή της λ. Ελ. Βενιζέλου με την οδό Καμαριώτη, ενώ ο τερματισμός θα γίνεται στον Ι.Ν. του Άγιου Νικόλαου, στη δυτική έξοδο του Γαζίου. Η συγκέντρωση των τμημάτων που θα παρελάσουν θα γίνει στην ανατολική πλευρά του Γαζίου στις 10:30, επί της λ. Ελ. Βενιζέλου (στο ύψος του σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης) και για τον σκοπό της παρέλασης, θα υπάρξουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή της κυκλοφορίας στην κεντρική λεωφόρο από τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, μέχρι τις 13:00 περίπου το μεσημέρι.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης και η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση - κάλεσμα προς όλους να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις τιμής για τους Ήρωες του '40 και να χειροκροτήσουν τη νεολαία του Μαλεβιζίου.
Το πρόγραμμα του εορτασμού περιλαμβάνει:
  • Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015
10:30: Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στο Τσαλικάκι από μαθητές των σχολικών μονάδων, των δ/νσεων εκπαίδευσης, της Τοπικής Κοινότητας και της Δημοτικής Αρχής.
  • Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015
09:30: Επίσημη Δοξολογία στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου στο Γάζι.
10:30: Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Κρητικού Οπλαρχηγού Ηρακλή Κοκκινίδη (δυτική έξοδος Γαζίου, αμέσως μετά τον κόμβο του ΒΟΑΚ).
12:00: Παρέλαση μαθητικών τμημάτων, συλλόγων και φορέων επί της Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι.


Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA