Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Έργα βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας σε Κορφές και Λουτράκι
Έργα βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας σε Κορφές και Λουτράκι PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015
Τις εργασίες βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας στους οικισμούς του Λουτρακίου και των Κορφών, και το έργο βελτίωσης της πρόσβασης στον Ι.Ν. της Παναγίας της Καβαλαράς, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης. Με τα έργα αυτά αναβαθμίζεται ουσιαστικά το οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής, βελτιώνεται η πρόσβαση στο σημαντικό μνημείο του Ι. Ν. Παναγίας Καβαλαράς, εξασφαλίζονται καλύτερες συνθήκες πολιτικής προστασίας και ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής σε μια άκρως αγροτική περιοχή του Μαλεβιζίου, ενώ ταυτόχρονα ικανοποιούνται πάγια αιτήματα των τοπικών κοινωνιών.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ο πρωτογενής τομέας της παραγωγής, ένας βασικός πυλώνας ανάπτυξης της τοπικής μας οικονομίας, βρίσκεται διαρκώς ψηλά στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου. Επίσης ψηλά, βρίσκεται και η προσπάθεια ανάδειξης των μνημείων της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, όπως είναι ο σπουδαίος Ι.Ν. της Παναγίας της Καβαλαράς. Με αυτές τις στοχευμένες παρεμβάσεις και τα έργα στους αγροτικούς οικισμούς του Δήμου μας, προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες, να αναβαθμίσουμε την ασφάλεια και την λειτουργικότητα του δικτύου μας και να κάνουμε τη δύσκολη δουλειά των αγροτών μας, πιο άνετη και αποδοτική. Παράλληλα, να καταστήσουμε τα μνημεία μας πιο εύκολα προσβάσιμα σε επισκέπτες και προσκυνητές, που καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου τα επισκέπτονται.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική βοήθειά του και σε αυτό το έργο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Περιφέρειας Κρήτης Κώστα Φασουλάκη, τους προέδρους των οικισμών των Κορφών και του Λουτρακίου, Κώστα Φαραζάκη και Λευτέρη Καλλέργη, καθώς και τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας για την πολύ καλή δουλειά που και σε αυτά τα έργα πραγματοποιούν».
Τον Δήμαρχο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Α. Σαλούστρος, Γ. Βαλτζάκης και Χ. Κουτσογιάννης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας Μ. Παπαδομανωλάκης, οι Πρόεδροι των οικισμών Λ. Καλλέργης και Κ. Φαραζάκης, καθώς και η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου Ρ. Παπαδάκη.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA