Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στο έργο κατασκευής του χώρου στάθμευσης της Δαμάστας ο Κώστας Μαμουλάκης
Στο έργο κατασκευής του χώρου στάθμευσης της Δαμάστας ο Κώστας Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015
Στο έργο κατασκευής του νέου κεντρικού χώρου στάθμευσης πλησίον του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στη Δαμάστα, βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, έργο που περιλαμβάνει τη γενικότερη διαμόρφωση της έκτασης, την κατασκευή των απαραίτητων τοιχίων στήριξης, καθώς και τσιμεντόστρωση του χώρου. Πρόκειται για μια ακόμα στοχευμένη παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών της Δαμάστας, ένα έργο αναγκαίο για να καλυφτούν οι αυξημένες ανάγκες του οικισμού.
Σε δηλώσεις του ο Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Η πανέμορφη Δαμάστα, αποτελεί όλο τον χρόνο πόλο έλξης για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του Μαλεβιζίου, τόσο για το μοναδικό φυσικό της τοπίο και την γραφικότητα όλου του οικισμού, όσο και για τη γνωστή φιλοξενία των κατοίκων της. Με την παρέμβασή αυτή, η οποία πραγματοποιείται από πόρους του Δήμου μας, επιθυμούμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα στάθμευσης που αντιμετώπιζαν όλοι όσοι επέλεγαν τον οικισμό για την εκδρομή τους, αλλά και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των ίδιων των κατοίκων.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Τριγώνη, τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κώστα Μαυράκη και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, καθώς και τα στελέχη των δημοτικών μας υπηρεσιών για το αποτέλεσμα που και σε αυτό το έργο κατάφεραν».
Τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη συνόδευαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Κώστας Τριγώνης, ο Αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος, ο Πρόεδρος του οικισμού Κώστας Μαυράκης και ο Τοπικός Σύμβουλος Μανώλης Κουντούρης.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA