Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στο ανακαινισμένο Αστυνομικό Τμήμα της Αμμουδάρας ο Κ. Μαμουλάκης
Στο ανακαινισμένο Αστυνομικό Τμήμα της Αμμουδάρας ο Κ. Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016
Τις εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης στο Αστυνομικό Τμήμα που βρίσκεται στην Αμμουδάρα επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, Ταξίαρχος Νίκος Χριστοφάκης.
Πρόκειται για εργασίες ηλεκτρολογικών και υδραυλικών παρεμβάσεων, εσωτερικών και εξωτερικών χρωματισμών, αντικατάσταση πλακιδίων, μόνωσης, επιδιορθώσεις κουφωμάτων, κιγκλιδωμάτων, κ.α., που πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου, της Δ.Κ. Γαζίου και της ΜΑΕΔΗΜ. Εργασίες απαραίτητες για την βελτίωση των συνθηκών τόσο για το προσωπικό του τμήματος, όσο και για τους δεκάδες επισκέπτες του.
Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με τον Ταξίαρχο κ. Νίκο Χριστοφάκη, τον Διοικητή Ασφαλείας Αστυνόμο Α' κ. Γιώργο Βαρδάκη, τον Διοικητή του Α.Τ. Αστυνόμο Β' κ. Ανδρέα Ταβερναράκη, τον Υποδιοικητή του Α.Τ. Υπαστυνόμο Β' κ. Γιάννη Ζήκο και το προσωπικό του τμήματος, αλλά και με τα μικρά παιδιά και τους εκπαιδευτικούς από τον παιδικό σταθμό «Μελισσάκια», που πραγματοποίησαν δενδροφύτευση και καθαρισμό στον προαύλιο χώρο του τμήματος.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Το αστυνομικό τμήμα που σε λίγο καιρό θα εποπτεύει το Γάζι, το Τσαλικάκι, την Αμμουδάρα και άλλες περιοχές του Δήμου μας, ανακαινίστηκε και αποτελεί πλέον ένα κτίριο - κόσμημα για την περιοχή μας.
Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίηση της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία αυτού του τμήματος που θα εποπτεύει το Μαλεβίζι, μια απόφαση που δικαίωσε τις πολύχρονες προσπάθειές μας ευχαριστήσω θερμά τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ. Μιχάλη Καραμανλάκη καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή την εξέλιξη, αλλά και όσους δούλεψαν για να αποκτήσει σήμερα αυτή την πολύ όμορφη εικόνα».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA