Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Φάρμακα από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου για το Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου
Φάρμακα από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου για το Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016
Φάρμακα για πολλές και διαφορετικές παθήσεις αξίας μεγαλύτερης των 6.000 €, που συγκεντρώθηκαν από δράσεις του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου προσέφεραν τα μέλη του Ρ.Ο.Η. στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μαλεβιζίου. Ο Πρόεδρος του Ομίλου Μιχάλης Ζωγραφάκης - Σφακιανάκης και οι Ροταριανοί, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη από τον οποίο και ενημερώθηκαν για τις δράσεις των κοινωνικών δομών του Δήμου και παρέδωσαν το φαρμακευτικό υλικό. Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι η δεύτερη δωρεά του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου προς το Δήμο Μαλεβιζίου, αφού είχε προηγηθεί η παραχώρηση ιατρικού εξοπλισμού (απινιδωτή, καρδιογράφου, γυναικολογικού τραπεζιού, φωτισμού χειρουργείου και υγρού κλιβάνου αποστείρωσης) για τις ανάγκες του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαλεβιζίου.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου και για αυτή την προσφορά και δήλωσε: «Κάθε δωρεά προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, γίνεται αποδεκτή με ιδιαίτερη συγκίνηση. Είναι πραγματικά εκπληκτικό το πώς προσπαθεί η κοινωνία μας να συνδράμει αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τον ευαίσθητο τομέα της υγείας, οι δωρεές αυτές αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία αφού καλύπτουν το πολυτιμότερο αγαθό του κόσμου.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εμπνευστές αυτών των πρωτοβουλιών, πολλά μπράβο σε όλους όσους δώρισαν φάρμακα που ήταν άχρηστα στους ίδιους, αλλά πολύτιμα σε κάποιους άλλους συνανθρώπους μας και εύχομαι να είναι πάντα γεροί και δυνατοί, για να μπορέσουν να επαναλάβουν ανάλογες αξιέπαινες πρωτοβουλίες».
Στη συνάντηση ήταν επίσης η Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μαλεβιζίου Εύη Αποστολάκη και τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου Γιάννης Μηλιαράς, Νικόλας Σπετσίδης, Γιώργος Χριστοδουλάκης, Μανόλης Φούμης και Στέλιος Σπυριδάκης.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA