Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ασφαλτοστρώνεται η Αμμουδάρα
Ασφαλτοστρώνεται η Αμμουδάρα PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016
Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης της κεντρικής λεωφόρου Α. Παπανδρέου στην Αμμουδάρα, προϋπολογισμού 500.000 €, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσιφό, την Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας Ρένα Παπαδάκη και την επιβλέπουσα του έργου Βούλα Κουτάντου. Στις εργασίες περιλαμβάνεται το φρεζάρισμα και η ασφαλτόστρωση μεγάλων τμημάτων της λεωφόρου που είχαν υποστεί φθορές από την πάροδο του χρόνου και τα καιρικά φαινόμενα, καθώς επίσης και οι διαγραμμίσεις και ο χρωματισμών των κράσπεδων. Παράλληλα, ξεκινάνε από τη Δημοτική Αρχή επιπλέον εργασίες καλλωπισμού των δένδρων της λ. Α. Παπανδρέου και επιδιορθώσεων του αστικού εξοπλισμού της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ξεκίνησε μια σημαντική παρέμβασή μας, στην πλέον τουριστική περιοχή του Δήμου μας, στην Αμμουδάρα. Προετοιμαζόμαστε έτσι έγκαιρα εν' όψη της νέας τουριστικής περιόδου που ξεκινάει αρκετά σύντομα φέτος και αναβαθμίζουμε λειτουργικά αλλά και αισθητικά την ευρύτερη περιοχή.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική συμβολή και την άριστη συνεργασία μας, καθώς επίσης και όλα τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας για την πολύ καλή δουλειά που και σε αυτό το έργο πραγματοποιούν».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA