Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου στο πλευρό των προσφύγων και των μεταναστών
Η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου στο πλευρό των προσφύγων και των μεταναστών PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016
Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας, ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες αναλαμβάνει η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου σε συνεργασία με όλα τα τοπικά συμβούλια του Δήμου και τη σχολική κοινότητα.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, με επιστολή που απέστειλε στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Μαλεβιζίου και στις αρμόδιες σχολικές επιτροπές του Δήμου, τους ενημερώνει για τη σχετική απόφαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης και τους καλεί να ενημερώσουν τις τοπικές κοινότητες και να συγκεντρώσουν την ανθρωπιστική βοήθεια μέχρι την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016. Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Το δράμα των προσφύγων που εξελίσσεται δίπλα μας, δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους. Στο πλαίσιο της απόφασης της ΠΕΔ αναλαμβάνουμε κι εμείς ως Δήμος Μαλεβιζίου τη σχετική πρωτοβουλία και είμαι βέβαιος ότι κάθε Μαλεβιζιώτισσα και κάθε Μαλεβιζιώτης θα συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια».
Αναλυτικά η επιστολή:
Αγαπητέ Πρόεδρε.
Όπως καλά γνωρίζεις, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης αποφάσισε να συμπαρασταθεί με κάθε διαθέσιμο μέσω και να συνδράμει στην ανακούφιση των δεκάδων χιλιάδων προσφύγων με τη συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.
Στο πλαίσιο αυτό, σε καλώ να προβείς σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ενημέρωσης των συμπολιτών μας για να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμός, κλινοσκεπάσματα, κλπ, το αργότερο μέχρι την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, τα οποία θα αποσταλούν μέσω της ΠΕΔ Κρήτης σε συνανθρώπους μας που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.
Γνωρίζοντας καλά τις ευαισθησίες των κατοίκων του Δήμου μας, αλλά και τη δική σου διάθεση για κοινωνική προσφορά, είμαι βέβαιος ότι θα συνδράμεις καθοριστικά στον συντονισμό της προσπάθειας στο πεδίο δράσης σου και θα καταφέρεις εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση, είμαι στη διάθεσή σου.
Φιλικά
Κώστας Μαμουλάκης
Δήμαρχος Μαλεβιζίου

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA