Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Διαδραστικό παιχνίδι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου
Διαδραστικό παιχνίδι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016
Γέμισε για μια ακόμα φορά με παιδικές φωνές η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου στο Γάζι! Τα μικρά παιδιά από τον παιδικό σταθμό «Τα Μελισσάκια» επισκέφτηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, είδαν από κοντά τα βιβλία και το σπάνιο υλικό που φιλοξενείται στη βιβλιοθήκη, έπαιξαν, τραγούδησαν και ήρθαν πιο κοντά στον μαγικό κόσμο του βιβλίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα πολιτιστική δομή του Δήμου Μαλεβιζίου, έχει κερδίσει τα μικρά παιδιά τα οποία την επισκέπτονται, είτε μέσω των σχολείων τους είτε με τις οικογένειές τους. Για τους μεγαλύτερης ηλικίας λάτρεις του βιβλίου, η Δημοτική Βιβλιοθήκη αποτελεί μια πολύ καλή διέξοδο στην αναζήτηση σπάνιου αρχειακού υλικού, αλλά και μοναδικών βιβλίων που έχουν δωριθεί από διακεκριμένους συμπολίτες μας.
Με τα μικρά παιδιά συναντήθηκε και ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: «Μας γεμίζει χαρά το γεγονός ότι και τα μικρά παιδιά αγκάλιασαν με τόση θέρμη τη Βιβλιοθήκη μας. Οι επισκέψεις που πραγματοποιούν τα σχολεία και οι φορείς της εκπαίδευσης φέρνουν τους μαθητές πιο κοντά στον απίθανο κόσμο του βιβλίου και της ανάγνωσης και άνθρωπος που διαβάζει και διευρύνει τον πνευματικό του ορίζοντα, γίνεται καλύτερος και για τον εαυτό του και για την κοινωνία.
Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να συγχαρώ για μια ακόμα φορά τον Πρόεδρο της επιτροπή εποπτείας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου Κώστα Τριγώνη και όλα τα μέλη της επιτροπής, καθώς και όλους όσους έχουν συμβάλει στην επιτυχή λειτουργία της νέας μας πολιτιστικής δομής».
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου στεγάζεται στο Γάζι, επί της λ. Ελ. Βενιζέλου 194Α και το ωράριο λειτουργίας της είναι:
  • Δευτέρα: 9:00 - 15:00 και 17:00 - 20:00
  • Τρίτη: 9:00 - 15:00
  • Τετάρτη: 9:00 - 15:00 και 17:00 - 20:00
  • Πέμπτη: 9:00 - 15:00
  • Παρασκευή: 9:00 - 15:00

    Υπάρχει επίσης η δυνατότητα λειτουργίας και πέραν του παραπάνω ωραρίου, κατόπιν συνεννόησης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Βιβλιοθήκη, τη διοργάνωση επισκέψεων στο χώρο, κλπ, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καλούν στο τηλέφωνο 2810824486.
    Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA