Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με επιτυχία η παράσταση κουκλοθέατρου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου
Με επιτυχία η παράσταση κουκλοθέατρου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016
Με πολύ μεγάλη επιτυχία και προσέλευση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου η παράσταση κουκλοθεάτρου με τίτλο «Το δέντρο που έδινε». Πλήθος παιδιών, όλων των ηλικιών, προσήλθαν να παρακολουθήσουν την παράσταση, που οργανώθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Κουκλοθεάτρου από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και η οποία πραγματοποιήθηκε από τη θεατρική Ομάδα ΚΟΥΚΛΟ-ΒΑΤΩ. Η παράσταση ήταν βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Σελ Σιλβερστάιν, που συνδυάζει την αφήγηση, το κουκλοθέατρο και το παιχνίδι, παρέχοντας παράλληλα δυνατά μηνύματα για την γενναιοδωρία, την ανιδιοτελή αγάπη και την χωρίς όρους προσφορά.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εύρυθμη λειτουργία του νέου πολιτιστικού θεσμού του Δήμου και συνεχάρη τη Διοικούσα Επιτροπή και το προσωπικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αξιοσημείωτη επιτυχία που παρατηρείται σε κάθε εκδήλωση της νεοσύστατης Βιβλιοθήκης, η ίδρυση της οποίας διαπιστώνεται ότι καλύπτει ένα σημαντικό κενό στο Δήμο Μαλεβιζίου.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA