Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων στο Μαλεβίζι
Συνάντηση Πολιτιστικών Συλλόγων στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016
Με τους εκπροσώπους Πολιτιστικών Συλλόγων του Μαλεβιζίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Κώστας Τριγώνης. Στη συνάντηση, κατά την οποία δόθηκε στους εκπροσώπους των Συλλόγων ένα ερωτηματολόγιο για να γίνει καταγραφή των εκδηλώσεων, των υποδομών αλλά και των στόχων τους, συζητήθηκαν οι ανάγκες διαρκούς και έγκαιρης αλληλοενημέρωσης, στενής και αποδοτικής συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων του πολιτισμού. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις πολιτιστικές δομές του Δήμου Μαλεβιζίου και στον επικουρικό χαρακτήρα που μπορεί να έχει ο Δήμος όπου αυτό απαιτείται, ενώ τονίστηκε η βούληση για ενθάρρυνση της αυτόνομης λειτουργίας των Πολιτιστικών Συλλόγων. Έγινε τέλος και αναφορά στην νέα Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Μαλεβιζίου, τη σύνθεση της οποίας θα ανακοινώσει ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τις επόμενες ημέρες.
Από την πλευρά τους οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων εξέφρασαν τη διάθεση να ανταποκριθούν στο κάλεσμα πολιτιστικής αναβάθμισης του Μαλεβιζίου, προσδοκώντας σε ακόμα πιο αποδοτική και ουσιαστική συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης τόνισε: «Οι δραστήριοι και εξαιρετικά δημιουργικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου μας, αποτελούν έναν ισχυρό σύμμαχο στις προσπάθειες που καταβάλουμε για την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας. Τα μέλη αυτών των Συλλόγων φροντίζουν να διατηρείται ζωντανή η παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του Μαλεβιζίου και να μεταλαμπαδεύονται από γενιά σε γενιά και είμαι βέβαιος ότι με την ενίσχυση αυτής της συνεργασίας, τα οφέλη για τον τόπο μας θα είναι ακόμα περισσότερα».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA