Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Οι μαθητές καθάρισαν την παραλία
Οι μαθητές καθάρισαν την παραλία PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016
Περισσότεροι από 300 μαθητές σχολείων του Μαλεβιζίου, συμμετείχαν στη δράση καθαρισμού της ακτής της Αμμουδάρας.
Οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές από το 1ο Δημοτικό Κρουσώνα, το 2ο και 3ο Δημοτικό Γαζίου, το 2ο Δημοτικό Αγίας Μαρίνας, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Γαζίου, με την υποστήριξη της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. και της Τ.Κ. Γαζίου, καθάρισαν με κέφι και χαμόγελα ένα μεγάλο τμήμα της ακτής, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα προστασίας του περιβάλλοντος. Αξίζει να σημειωθεί η υποδοχή που επιφυλάχτηκε από καταστηματάρχες της περιοχής που έχουν ήδη ξεκινήσει την λειτουργία των επιχειρήσεών τους, οι οποίοι προσέφεραν νερά και αναψυκτικά στους μαθητές, ενώ η μεταφορά των παιδιών ήταν προσφορά του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης παρευρέθη στον καθαρισμό, μίλησε με τους μικρούς μαθητές και σε δηλώσεις του τόνισε: «Είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι μαθητές των σχολείων του Δήμου μας, έχουν συνειδητοποιήσει απόλυτα την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και αναλαμβάνουν μάλιστα και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Η σωστή παιδεία άλλωστε, είναι η βασική προϋπόθεση για να έχουμε καθαρότερες ακτές και πόλεις σήμερα, συνειδητοποιημένους και ενεργούς πολίτες αύριο.
Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω δημόσια τους μαθητές και τους καθηγητές τους για την εξαιρετική πρωτοβουλία, τους καταστηματάρχες της περιοχής που αγκάλιασαν την προσπάθεια, τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ που μερίμνησε για τη μεταφορά των μαθητών και μάλιστα δωρεάν, τα στελέχη του Γραφείου Παιδείας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Παιδείας Μ. Παπαδομανωλάκη, την Πρόεδρο της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Ε. Αποστολάκη και τον Πρόεδρο της ΤΚ Γαζίου Γ. Κοτσυφό για το άριστο αποτέλεσμα».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA