Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Διανομή προϊόντων στα πλαίσια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΒΥΣ) στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ
Διανομή προϊόντων στα πλαίσια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΒΥΣ) στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016
Ο Δήμος Μαλεβιζίου ενημερώνει τους πολίτες ότι θα διενεργηθεί διανομή προϊόντων στα πλαίσια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΒΥΣ) στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ .
Η διανομή θα γίνει την Δευτέρα 25 Απριλίου και την Τρίτη 26 Απριλίου 2016 από τις 09:00 έως 13:00 μ.μ., στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείο, από όπου θα εξυπηρετηθούν όλοι οι δικαιούχοι των Δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Μαλεβιζίου. Για όσους δεν παρέλαβαν τα προϊόντα του ΤΕΒΑ στην προηγούμενη διανομή, θα τα παραλάβουν παράλληλα τις παραπάνω ημέρες και ώρες.
Για την παραλαβή των προϊόντων του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους :
  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο από όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ των ίδιων και των μελών της οικογένειας τους που έχουν εγκριθεί .
  • Τον Αριθμό Αίτησης του ΤΕΒΑ.
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, μπορεί να παραλαμβάνει άλλο πρόσωπο, τα προϊόντα που δικαιούται, το οποίο θα διαθέτει εξουσιοδότηση θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA