Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παρουσιάστηκε το ολοκληρωμένο σύστημα τηλε-ελέγχου, τηλεχειρισμού και ανίχνευσης διαρροών της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.
Παρουσιάστηκε το ολοκληρωμένο σύστημα τηλε-ελέγχου, τηλεχειρισμού και ανίχνευσης διαρροών της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 13 Μαϊου 2016
Το πρωτοποριακό σύστημα ελέγχου των εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων ύδρευσης της περιοχής του πρώην Δήμου Γαζίου, παρουσιάστηκε σήμερα σε εκδήλωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου. Ένα οραματικό έργο που καλύπτει μια τεράστια περιοχή, αποτελούσε βασικό στόχο της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου και που με σωστό σχεδιασμό, σκληρή δουλειά και συντεταγμένη προσπάθεια, έγινε πραγματικότητα.
Στην εκδήλωση, στην οποία συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκη, η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Βιομηχανίας Βιργινία Μανασάκη - Τβερναράκη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού της Περιφέρειας Κώστας Φασουλάκης, ο Δήμαρχος Γόρτυνας Νίκος Σχοιναράκης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Η. Μανώλης Χαιρέτης, εκπρόσωποι Δ.Ε.Υ.Α. απ' όλη την Κρήτη, καθώς και ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου εξειδικευμένα στελέχη ανέλυσαν όλες τις δυνατότητες του συστήματος τηλε-ελέγχου, τηλεχειρισμού και ανίχνευσης διαρροών του δικτύου ύδρευσης.
Μεταξύ άλλων, μέσω του συστήματος γίνεται ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για βλάβες και ζημιές, για τη στάθμη του νερού των δεξαμενών, για την πίεση των δικτύων, για την ποιότητα του νερού, κ.α. Για όλα δηλαδή τα δεδομένα, που οδηγούν σε ορθολογική διαχείριση του πολύτιμου αγαθού, του νερού.
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππος Σαββάκης και ο Δ/ντης της υπηρεσίας Γιώργος Κουγιουμουτζάκης παρουσίασαν παράλληλα το σημαντικό έργο που έχει πραγματοποιήσει η Δ.Ε.Υ.Α.Μ. τα τελευταία χρόνια, αλλά και τον προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα. Βασικό στοιχείο όλων των έργων της Δημοτικής Επιχείρησης που έχουν εκτελεστεί, εκτελούνται ή προγραμματίζονται, είναι η αναβάθμιση των δικτύων και των υποδομών, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους δημότες, η μείωση των κοστολογίων και η εξοικονόμηση πόρων, καθώς και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Μαλεβιζίου.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA