Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Οι μαθητές ενημερώνονται για τις μονάδες προστασίας περιβάλλοντος του Μαλεβιζίου
Οι μαθητές ενημερώνονται για τις μονάδες προστασίας περιβάλλοντος του Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 21 Μαϊου 2016
Εκπαιδευτική εκδρομή στη Μονάδα Αφαλάτωσης του Αλμυρού, την Μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού του Καβροχωρίου και το κέντρο τηλε-ελέγχου, τηλεχειρισμού και ανίχνευσης διαρροών των δικτύων της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου, πραγματοποίησαν οι μαθητές της Δ' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας. Τους μαθητές ξενάγησαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππος Σαββάκης, ο Αντιπρόεδρος Τάσος Λιαδάκης και ο Δ/ντης της υπηρεσίας Γιώργος Κουγιουμουτζάκης, εξηγώντας τους αναλυτικά τον τρόπο λειτουργίας και τα πολλαπλά οφέλη των συγκεκριμένων μονάδων.
Με αφορμή την επίσκεψη αυτή, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μαλεβιζίου, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση - κάλεσμα προς όλες τις σχολικές μονάδες, να επισκεφτούν τις σημαντικές αυτές υποδομές και να ενημερωθούν από κοντά οι μαθητές για τη σπουδαιότητα της αφαλάτωσης, των μονάδων βιολογικού καθαρισμού και του συστήματος τηλε-ελέγχου, τηλεχειρισμού και ανίχνευσης διαρροών των δικτύων.
Τους μαθητές υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: «Όλα τα έργα που κάνουμε στο Δήμο Μαλεβιζίου, έχουν ως στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση του επιπέδου ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του τόπου μας, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος. Οι συγκεκριμένες υποδομές, σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι επισκέψιμες για τους πολίτες και να μπορούν να ενημερώνονται όλοι από κοντά για την χρησιμότητα και τη σπουδαιότητά τους. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν νέα παιδιά επισκέπτονται τις υποδομές αυτές, γιατί αυτή η νέα γενιά, τα κορίτσια και τα αγόρια που σήμερα είναι μαθητές και αύριο θα είναι οι ενεργοί πολίτες του τόπου μας, είναι πολύ καλύτερα ενημερωμένοι απ' ότι ήμασταν εμείς στην ηλικία τους, αλλά και πολύ πιο ευαισθητοποιημένοι για θέματα προστασίας περιβάλλοντος.
Θα ήθελα να προσκαλέσω όλα τα σχολεία του τόπου μας να προγραμματίσουν ανάλογες εκπαιδευτικές εκδρομές, να ενημερωθούν και να μάθουν τα πολλαπλά οφέλη αυτών των υποδομών.
Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς για τη συνεργασία τους και να συγχαρώ τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜ, καθώς επίσης και τον Διευθυντή της υπηρεσίας και όλα τα στελέχη και το προσωπικό της, για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA