Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Η προστασία του φυσικού πλούτου του Μαλεβιζίου στο επίκεντρο
Η προστασία του φυσικού πλούτου του Μαλεβιζίου στο επίκεντρο PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 26 Μαϊου 2016
Με τα στελέχη της Δ/νσης Δασών συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, με σκοπό την ακόμα πιο στενή συνεργασία των δυο φορέων για την προστασία και ανάδειξη του φυσικού πλούτου του Μαλεβιζίου. αλλά και την αντιμετώπιση τρεχόντων θεμάτων που απασχολούν τις υπηρεσίες. Στη συνάντηση τέθηκε το θέμα της αδειοδότησης των επεμβάσεων σε δασικές εκτάσεις, οι γεωργικές ζώνες, η αντιμετώπιση των αδέσποτων και ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων, καθώς και η συνεργασία του Δήμου με τη Διεύθυνση για την εκπόνηση μελετών ανάδειξης της Κέρης.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Η προστασία του μοναδικού φυσικού πλούτου του τόπου μας, αλλά και η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της παραγωγής, ήταν και παραμένουν στην κορυφή των προτεραιοτήτων της Δημοτικής μας Αρχής. Με την υποστήριξη και την άριστη συνεργασία που διατηρούμε με την αρμόδια υπηρεσία δασών, εντείνουμε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών στους παραπάνω τομείς.
Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Δ/νσης Δασών αλλά και τους συνεργάτες της αντίστοιχης υπηρεσίας του Δήμου μας, που κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, καταφέρνουν και επιτελούν σημαντικό έργο».
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αν. Δ/ντης της Δ/νσης Δασών Γ. Παπαδόπουλος, ο Τμηματάρχης Δασοτεχνικών Έργων Γ. Ασπετάκης, η Τμηματάρχης Προστασίας Γ. Ξυλούρη, οι Αντιδήμαρχοι Χ. Κουτσογιάννης, Θ. Κύρκος και Γ. Βαλτζάκης και ο γεωπόνος του Δήμου Μαλεβιζίου Μ. Δρακουλάκης.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA