Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του Ι.Ν. των Αγίων Πάντων Μνημείο 62 Εθνομαρτύρων
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του Ι.Ν. των Αγίων Πάντων Μνημείο 62 Εθνομαρτύρων PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016
Ολοκληρώθηκαν όλες οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του Ι.Ν. των Αγίων Πάντων στην Αμμουδάρα, όπου και βρίσκεται το μνημείο των 62 Εθνομαρτύρων.
Όπως διαπίστωσαν και οι παρευρισκόμενοι στην εορτή των Αγίων Πάντων και το ετήσιο μνημόσυνο των 62 Μαρτύρων, με τις εργασίες αυτές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με την δωρεάν προσφορά της μελέτης και την επίβλεψη του πολιτικού μηχανικού κ. Μανώλη Βασιλάκη και την χρηματοδότηση του πρώην Βουλευτή και επιχειρηματία κ. Κώστα Μπαντουβά, βελτιώθηκε αισθητά η όψη του Ιερού Ναού αλλά κυρίως, εξασφαλίστηκε η στατική του επάρκεια, η οποία είχε επηρεαστεί από την πάροδο του χρόνου. Ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Μιχάλης Παναούσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη για το ενδιαφέρον και τις ενέργειές του, ενώ απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Κώστα Μπαντουβά και τον Μανώλη Βασιλάκη για την σημαντική τους προσφορά.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι καταφέραμε να σώσουμε ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του τόπου μας. Η φθορά που είχε επέλθει από τον χρόνο ήταν μεγάλη και χωρίς τις παρεμβάσεις αυτές, ο κίνδυνος της κατάρρευσης του Ιερού Ναού, ήταν ορατός.
Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω δημόσια τους αγαπητούς μου φίλους, τον Κώστα Μπαντουβά και τον Μανώλη Βασιλάκη για την πολύτιμη προσφορά τους, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσαμε να καταφέρουμε αυτό το αποτέλεσμα».
Υπενθυμίζεται ότι ο Ι.Ν. των Αγίων Πάντων είναι ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία του τόπου μας, το οποίο κατασκευάστηκε για να υπενθυμίζει τη θυσία των επιφανών συμπατριωτών μας που εκτελέστηκαν από τους κατακτητές τον Ιούνιο του 1942 και στον μνημειακό αυτόν χώρο, φυλάσσονται τα οστά των 62 Ηρώων.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA