Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Προχωράει η πολεοδόμηση νότια του Γαζίου
Προχωράει η πολεοδόμηση νότια του Γαζίου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016
Τη σύμβαση επικαιροποίησης της τοπογραφικής - πολεοδομικής μελέτης της περιοχής του Κολυβά, νότια του Γαζίου, προϋπολογισμού 33.723,55 € υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.
Η εκπόνηση της παραπάνω μελέτης περιλαμβάνει μια περιοχή 620 στρεμμάτων με εκατοντάδες κατοίκους, που παραμένει για χρόνια χωρίς πολεοδομικό σχέδιο με συνέπεια να αντιμετωπίζει συσσωρευμένα προβλήματα, ενώ η εκπόνηση της συγκεκριμένης μελέτης, ήταν απαραίτητη για να προχωρήσει η πολεοδόμησή της. Η μελέτη που θα εκπονηθεί, περιλαμβάνει τον έλεγχο συμβατότητας με το ισχύον Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, τον έλεγχο απαλλοτριώσεων του ΒΟΑΚ και των γραμμών υψηλής τάσης, την επικαιροποίηση των βεβαιώσεων των εφορειών αρχαιοτήτων, τον υπολογισμό εισφορών, τοπογραφικές ενημερώσεις, κ.α.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Τα πολύχρονα και σημαντικά προβλήματα από την έλλειψη πολεοδομικών μελετών της ευρύτερης περιοχής του Γαζίου, είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες. Από την πρώτη ημέρα της θητείας μας, τα θέματα πολεοδόμησης ήταν στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Προχωράμε λοιπόν ουσιαστικά και στην περιοχή Κολυβά, με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου μας και με στόχο να δημιουργήσουμε συνθήκες που θα αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής.
Θα ήθελα με την ευκαιρία που μου δίνεται, να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Μανώλη Αντωνογιαννάκη και όλα τα στελέχη της τεχνικής και πολεοδομικής μας υπηρεσίας για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν, καθώς».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA