Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αποκαλύπτονται οι δημιουργίες των καλλιτεχνών στο φεστιβάλ γλυπτικής στην άμμο στην Αμμουδάρα!
Αποκαλύπτονται οι δημιουργίες των καλλιτεχνών στο φεστιβάλ γλυπτικής στην άμμο στην Αμμουδάρα! PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016
Μαγεύουν τα γλυπτά στην άμμο που φιλοτεχνούν οι καταξιωμένοι γλύπτες Μανώλης Χαρκούτσης, Yuriy Mysko και Lyudmyla Mysko, στην Αμμουδάρα, στο πρώτο στην Ελλάδα Φεστιβάλ Γλυπτικής στην άμμο! Το πρωτοποριακό για την χώρα μας, πιλοτικό φεστιβάλ, έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς θεατές, οι οποίοι καθημερινά παρακολουθούν την πορεία της δουλειάς των καλλιτεχνών, πειραματιζόμενοι ταυτόχρονα και με δικές τους δημιουργίες. Καθώς αποκαλύπτονται σταδιακά τα εντυπωσιακά γλυπτά, το ύψος των οποίων αγγίζει τα 3 μέτρα, οι επισκέπτες διαπιστώνουν την υψηλή τεχνική των καλλιτεχνών, αλλά και τις δυσκολίες που έχει η γλυπτική στην άμμο. Ταυτόχρονα όμως, το Φεστιβάλ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και των εθνικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία σε καθημερινή βάση προβάλλουν την Αμμουδάρα και το Μαλεβίζι γενικότερα, σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης βρέθηκε ξανά στο χώρο της παραλίας του Ξηροποτάμου, στοι ύψος της κεραίας της ΕΡΤ και σε δηλώσεις του τόνισε: «Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το αποτέλεσμα, αλλά είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και το γεγονός ότι ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια των καλλιτεχνών και υποστήριξε με την παρουσία του το φεστιβάλ, το οποίο να είστε βέβαιοι ότι θα καθιερωθεί εδώ στην Αμμουδάρα.
Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να συγχαρώ τον Μανώλη Χαρκούτση, τον Yuriy Mysko, την Lyudmyla Mysko και τον Emmanouil Myskoκαι να τους ευχαριστήσω για την εξαιρετική ευκαιρία προβολής που δίνουν στον τόπο μας. Να συγχαρώ επίσης τον Πρόεδρο της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου μας Κώστα Τριγώνη, τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, την Πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ Εύη Αποστολάκη και τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν».
Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται την Παρασκευή 12 Αυγούστου και η είσοδος για όλους είναι ελεύθερη.
Την εκδήλωση υποστηρίζουν οι εταιρείες CRETA Kat Κουβίδης - Σκουραδάκη, ERGO Καλουδάκης, οινοποιείο Alexakis, Cretan Holidays, Fresh Snack, Καράτζης ΑΕ, σ/μ Αριάδνη, αναψυκτικά Φήμη, οινοποιείο Χονδροζουμάκης, ξενοδοχείο Apollonia, παραδοσιακοί ξενώνες Θαλόρη, πήλινα Volyrakis, σ/μ Χαλκιαδάκης, Κλάδος security, Calore Beach, Πολύχώρος Grand, εστιατόρια Πετούσης, 50-50, Ταράτσα, Ευκάλυπτος, Τα Καλύτερα, Μιτάτο, ο Αρώλιθος, καθώς και το πλυντήριο οχημάτων Let's Wash.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Είσοδος Χρήστη

Διαύγεια
Κοινωνικές Υπηρεσίες
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δωρεάν μαθήματα για ενήλικες στο Δήμο Μαλεβιζίου
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA