Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δωρεάν μαθήματα Αγγλικών από τους Global Volunteers στο δήμο Μαλεβιζίου
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δωρεάν μαθήματα Αγγλικών από τους Global Volunteers στο δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016
Για 11η χρονιά και με τη συμμετοχή 130 περίπου παιδιών από τον Δήμο Μαλεβιζίου και 35 εθελοντών από Η.Π.Α. και Ευρώπη, ολοκληρώθηκε και φέτος το "English Summer School", το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης των μαθητών του δημοτικού με την Αγγλική γλώσσα. Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό Global Volunteers (Παγκόσμιοι Εθελοντές), πραγματοποίησαν την καλοκαιρινή περίοδο δωρεάν μαθήματα αγγλικών για παιδιά δημοτικού. Η αρμόδια επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Μαλεβιζίου, με τη συνεργασία των διευθύνσεων του 2ου και 3ου δημοτικού σχολείου Γαζίου, παραχώρησε τις αίθουσες των σχολείων για την πραγματοποίηση της δράσης.
Σκοπός του προγράμματος είναι τα παιδιά να έρθουν σε επαφή και να εξασκήσουν την Αγγλική γλώσσα μέσα από δραστηριότητες και παιχνίδια, με τα αποτελέσματα να είναι για μια ακόμα χρονιά, ήταν άκρως ικανοποιητικά.
Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν αλλά και να εξασκήσουν τις γνώσεις τους. Γονείς, μαθητές και εθελοντές έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ τους εθελοντές ευχαρίστησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μ. Παπαδομανωλάκης, εκφράζοντας την βούληση να συνεχιστεί η συνεργασία και το καλοκαίρι του 2017.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει


 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA