Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δυο νέες Μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού εγκαινιάζονται σε Κρουσώνα και Κεραμούτσι - Μονή
Δυο νέες Μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού εγκαινιάζονται σε Κρουσώνα και Κεραμούτσι - Μονή PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016
Δυο σημαντικά έργα υποδομών εγκαινιάζονται τις επόμενες ημέρες στο Δήμο Μαλεβιζίου!
Πρόκειται για τις μονάδες βιολογικού καθαρισμού που καλύπτουν τους οικισμούς του Κρουσώνα, του Κεραμουτσίου και της Μονής, συνολικού προϋπολογισμού μαζί με τα δίκτυά τους 3.960.000 ευρώ, που χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ και το ΕΠΠΕΡΑΑ. Με τις σημαντικές αυτές υποδομές δίνεται οριστική λύση στη διάθεση των λυμάτων των οικισμών, αναβαθμίζονται περιβαλλοντικά μεγάλες περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλους του Μαλεβιζίου και βελτιώνεται αισθητά η ποιότητα ζωής και η καθημερινότητα των κατοίκων.
Τα εγκαίνια της μονάδας που καλύπτει τους οικισμούς του Κεραμουτσίου και της Μονής, θα γίνουν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016, στις 12 το μεσημέρι στον χώρο της μονάδας στο Κεραμούτσι και της μονάδας του Κρουσώνα την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, επίσης στις 12 το μεσημέρι, στον ομώνυμο οικισμό.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, σε δηλώσεις του τόνισε: «Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, εγκαινιάζουμε δυο ακόμα μονάδες βιολογικού καθαρισμού που καλύπτουν τρεις σημαντικούς και πανέμορφους οικισμούς του Δήμου μας: Τον Κρουσώνα, το Κεραμούσι και την Μονή.
Τα οφέλη από την λειτουργία αυτών των μονάδων είναι πολλά και προφανή, τα βλέπουμε άλλωστε και από τις αντίστοιχες μονάδες που έχουμε κατασκευάσει και σε άλλους οικισμούς του Δήμου μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, συνεχίζουμε τον αγώνα για την δημιουργία σημαντικών έργων υποδομών στον τόπο μας και παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, παραμένουμε συγκρατημένα αισιόδοξοι για το αύριο.
Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την αμέριστη υποστήριξή του στις προσπάθειες που καταβάλλουμε για την ανάπτυξη του τόπου μας, την κ. Μαρία Κασσωτάκη και όλα τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής για την άριστη συνεργασία μας, καθώς και όλα τα στελέχη, αιρετά και υπηρεσιακά, όπως και το σύνολο του προσωπικού της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποίησαν».
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA