Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παρέδωσαν την μελέτη του Πολιτιστικού Κέντρου στον Δήμαρχο
Παρέδωσαν την μελέτη του Πολιτιστικού Κέντρου στον Δήμαρχο PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
Σε μια εξαιρετική κίνηση, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδίου και του Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Υπαλλήλων της ΑΤΕ (ΠΟΣΥΠΑΤΕ Συν.Π.Ε.) παρέδωσαν στον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη την ολοκληρωμένη μελέτη και την άδεια οικοδόμησης του Πολιτιστικού Κέντρου της περιοχής. Το επόμενο διάστημα, θα έχει ολοκληρωθεί και μια ακόμα μελέτη από τους ίδιους φορείς η οποία θα αφορά την ανάπλαση της πλατείας του Αμμουδίου, η οποία επίσης θα παραδοθεί στο Δήμο για να γίνουν από την πλευρά του οι απαραίτητες ενέργειες εξεύρεσης προγράμματος χρηματοδότησης.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι και οι δυο μελέτες χρηματοδοτήθηκαν από τους ίδιους τους κατοίκους της περιοχής!
Το συνολικό έργο, αφορά την ανάπλαση της πλατείας εκτάσεως 5 στρεμμάτων, την ανάπλαση της οδού Αγίας Μαρίνας και κάθετων οδών μήκους, καθώς και το κτίριο που θα στεγαστεί το Πολιτιστικό Κέντρο. Η ανάπλαση της πλατείας περιλαμβάνει υπαίθριους χώρους, παιδική χαρά, χώρους περιπάτου, γήπεδο τένις και μπάσκετ, αποδυτήρια, θέσεις στάθμευσης, αστικό εξοπλισμό, κ.α. Το νέο πολιτιστικό Κέντρο θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενεί εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα, σεμινάρια, μαθήματα, συγκεντρώσεις, συνέδρια κ.α.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένα από τα βασικά στοιχεία που εφαρμόζουμε από την πρώτη μέρα της θητεία μας στο Μαλεβίζι, είναι οι συνεργασίες με όλους τους φορείς. Έχουμε την χαρά να έχουμε πολύτιμους συμπαραστάτες, εξαιρετικά δραστήριους συλλόγους φορείς και η παράδοση αυτής της μελέτης, νομίζω ότι το αποδεικνύει με τον πιο σαφή τρόπο.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και θα ήθελα και προσωπικά να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδίου, όπως και τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του ΠΟΣΥΠΑΤΕ για την πολύ καλή προσπάθεια και το άριστο αποτέλεσμα.
Ελπίζω κι εύχομαι, ότι με τη συνεργασία και τη βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης, θα μπορέσουμε να βρούμε και το κατάλληλο πρόγραμμα χρηματοδότησης για αυτά τα έργα, που θα αλλάξουν την εικόνα του Αμμουδίου και του Μαδέ».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA