Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εργασίες συντήρησης στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κρουσώνα
Εργασίες συντήρησης στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κρουσώνα PDF Εκτύπωση
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016
Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης του κτιρίου του Γυμνασίου και του Λυκείου Κρουσώνα, εργασίες που καλύπτονται οικονομικά από πόρους της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής με αυτό το έργο, είναι να συντηρηθεί σωστά και να αναβαθμιστεί το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα και να βελτιωθούν οι συνθήκες διδασκαλίας για τους μαθητές και τους καθηγητές του Γυμνασίου και του Λυκείου.
Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης επιθεώρησε τις εργασίες και σε δηλώσεις του τόνισε: «Η παιδεία και η σχολική στέγη όπως είναι γνωστό, είναι τομείς στους οποίους έχουμε δώσει απόλυτη προτεραιότητα στο Δήμο μας. Σημαντικά τα έργα που έχουμε κάνει για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της σχολικής στέγης κατασκευάζοντας νέα σχολεία, πολλές και οι παρεμβάσεις συντήρησης στα υπάρχοντα κτίρια.
Η προσπάθεια είναι διαρκής και εδώ στον Κρουσώνα, στο κτίριο του Γυμνασίου και του Λυκείου, πραγματοποιούμε αυτές τις εργασίες έχοντας ως στόχο την ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας, της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των μαθητών και των καθηγητών.
Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους συναρμόδιους Αντιδημάρχους Γ. Βαλτζάκη, Μ. Παπαδομανωλάκη και Ά. Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γ. Ντουλάκη και όλα τα μέλη της Επιτροπής, τον Πρόεδρο του οικισμού Φ. Τρυπιδάκη καθώς και τις διευθύνσεις των σχολείων, για την άριστη συνεργασία μας και το πολύ καλό αποτέλεσμα».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA