Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέος σταθμός μέτρησης ακτινοβολίας στο Μαλεβίζι
Νέος σταθμός μέτρησης ακτινοβολίας στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016
Επιστήμονες από την Ελληνική Επιτροπή Ενέργειας επισκέφτηκαν σήμερα, έπειτα από αίτημα της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου, το Γάζι και τη Ροδιά, για να πραγματοποιήσουν μετρήσεις ακτινοβολίας, να ελέγξουν την λειτουργία των σταθμών που ήδη υπάρχουν αλλά και να εξετάσουν το αίτημα της Δημοτικής Αρχής, για προσθήκη ενός ακόμα σταθμού μετρήσεων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της έγκυρης ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών του Μαλεβιζίου, η Δημοτική Αρχή έχει ζητήσει από την Ελληνική Επιτροπή Ενέργειας να τοποθετηθεί ένας ακόμα σταθμός μέτρησης ακτινοβολίας, στο Δημοτικό Σχολείο της Ροδιάς. Οι αρμόδιοι επιστήμονες της Επιτροπής Ενέργειας κ.κ. Αγαμέμνων Γιαλάφας και Ηλίας Καραστεργίου επισκέφτηκαν και έλεγξαν τον χώρο του σχολείου, ενώ πραγματοποίησαν και μετρήσεις ακτινοβολίας στην περιοχή των κεραιών της Ροδιάς, καθώς και έλεγχο ορθής λειτουργίας του σταθμού μέτρησης που είναι εγκατεστημένος στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου στο Γάζι.
Τα αποτελέσματα των μετρήσεων που πραγματοποιήθηκαν, θα δημοσιευτούν το επόμενο διάστημα στο διαδίκτυο και θα είναι προσβάσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Την ομάδα των επιστημόνων συνόδευαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεραιών του Δήμου Μαλεβιζίου Μ. Παπαδομανωλάκης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ροδιάς και μέλος της επιτροπής Γ. Στρατάκης και τα μέλη της επιτροπής Α. Ροδίτης και Α. Σταματάκης.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA